ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

Η κυβέρνηση μετά τα τελεσίγραφα του ΔΝΤ και της κομισιόν για νέα πρόσθετα αντιλαϊκά μέτρα θέλει να τσακίσει την ζωή της κάθε εργατικής λαϊκής οικογένειας.

Δεν χορταίνουν με τίποτα, θέλουν και άλλα.

Μετά το λιώσιμο από της ατελείωτες ώρες δουλειάς μέσα στα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, τώρα θέλουν να μας στερήσουν τους γιατρούς, τα φάρμακα, να μας αφήσουν χωρίς μισθούς και συντάξεις, χωρίς καν να έχουμε το δικαίωμα να απεργήσουμε όταν τα μονοπώλια και οι πολυεθνικές επιτίθενται με σφοδρότητα σε ότι έχει απομείνει μέχρι σήμερα.

Τα νέα μέτρα που έρχονται είναι απαίτηση του ΔΝΤ, αυτά θα εφαρμόσει η κυβέρνηση, αυτή είναι η ανάπτυξη που μας έχουν τρελάνει τόσο καιρό, αυτή είναι η νέα Ελλάδα που υπόσχεται η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ στην εργατική τάξη και τα παιδιά της.

Κανένας φόβος, Kαμία υποταγή, Εμείς έχουμε τη δύναμη στα χέρια μας για να αντισταθούμε σε όλα αυτά που ετοιμάζουν για εμάς και τα παιδιά μας, εμείς πρέπει να ανοίξουμε το δρόμο για συνολικότερες ανατροπές στο επίπεδο της πολιτικής και της οικονομίας.

Καλούμε κάθε διοικητικό συμβούλιο, κάθε σωματειακή επιτροπή, επιτροπή αγώνα να μην «χαλαρώσει» να απαντήσουμε άμεσα με ένταση των προσπαθειών μας για οργάνωση των εργαζόμενων σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε πολυκατάστημα και σούπερ μάρκετ ενάντια στα σχέδια κυβέρνησης-Ε.Ε- ΔΝΤ.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο να «κόψει πέρα» από αυτούς που τον εξαπατούν καθημερινά λέγοντας πως μόλις γίνουν κυβέρνηση θα αλλάξουν τα πάντα.

Λένε ψέματα, θέλουν να γίνουνε χαλίφηδες στην θέση χαλίφη, δεν έχουν καμιά σχέση με της πραγματικές λαϊκές ανάγκες, εξυπηρετούν τα συμφέροντα των   μονοπωλίων και των πολυεθνικών όπως κάνουν τα στελέχη τους στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

 

      ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ – ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio