Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης: Για την απόλυση στη FLORMAR

Η Διοίκηση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης καταδικάζει την εκδικητική και τρομοκρατική απόλυση της συναδέλφισσας, ταμία του Δ.Σ. του σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Ν. Αχαΐας, που εργαζόταν στην επιχείρηση «Flormar»,  στο κατάστημα της Πάτρας, που ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων BILLY’S S.A. International Trade.

Αυξάνονται τα περιστατικά εργοδοτικής τρομοκρατίας απέναντι σε εργαζόμενους που αγωνίζονται και διεκδικούν τα δικαιώματα τους.  Να αυξηθεί και από εμάς η ετοιμότητα, η συσπείρωση στα σωματεία μας, η αγωνιστική απάντηση ενάντια στην επίθεση που δεχόμαστε καθημερινά στη δουλειά και τη ζωή μας.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης του εργατικού- λαϊκού κινήματος, των συνδικαλιστών και πρωτοπόρων εργαζομένων είναι σχεδιασμός του μεγάλου κεφαλαίου για να ξεμπερδεύει με τις κατακτήσεις μας, με τις φωνές που αντιστέκονται. Θέλει να περνάει τα μέτρα και τα σχέδια του, με τη στήριξη της εκάστοτε κυβέρνησης που υπηρετεί τα συμφέροντα του και να μην έχει απέναντι του καμία αντίδραση.

Να υπάρξει άμεση παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας και του Υπουργείου Εργασίας για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.

Να καταδικάσουν τις απειλητικές απολύσεις όλοι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης και να παλέψουν μαζί με το σωματείο για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, για δουλειά με δικαιώματα.

                                                                                                                               Το ΔΣ

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio