Σύλλογος Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν.Λάρισας: Για τις απολύσεις στην FLORMAR

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν.Λάρισας, καταδικάζει την εκδικητικού τύπου απόλυση της συναδέλφισσας, ταμεία του ΔΣ του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας, η οποία έγινε μετά την συμμετοχή της στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 17 Μάη.

Για ακόμη μία φορά, η εργοδοσία, προσπαθεί να τρομάξει τους εργαζόμενους, θέλοντας να αποδείξει ότι έχει το πάνω χέρι, ότι όποιος σηκώσει κεφάλι δεν θα έχει δουλειά, απαγορεύοντας στην ουσία το δικαίωμα των εργαζομένων στην απεργία. Η συναδέλφισσα δούλευε στην επιχείρηση flormar στο κατάστημα της Πάτρας, που ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων billy’s s.a international trade, άλλη μία επιχείρηση που απολύει εργαζομένους, ακόμα και συνδικαλιστές για να παραδειγματίσει και να φοβίσει τους υπόλοιπους, να μην διεκδικούν, να μην οργανώνονται και πολύ περισσότερο να μην  συνδικαλίζονται, παρόλο που οι εκπρόσωποί της θέλοντας να ρίξουν στάχτη στα μάτια, απέλυσαν άλλες 2 εργαζόμενες μετά την απόλυση της συνδικαλίστριας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση επαναπρόσληψη των συναδέλφων.

ΚΑΛΟΥΜΕ τους συναδέλφους να μην φοβηθούν από τέτοια περιστατικά, αντίθετα να πεισμώσουν ακόμα περισσότερο, για την καλύτερη οργάνωση της πάλης σε κάθε χώρο δουλειάς.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Οργάνωση και αγώνας παντού!

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio