Αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κορινθίας

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

           Σας ενημερώνουμε, ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου , Εξελ. Επιτροπής, Αντιπροσώπων για το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου και την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων θα γίνουν όπως παρακάτω :

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΛΗ εργ. κέντρο Λουτρακίου  17.00 – 21.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΛΗ εργ. κέντρο Κορίνθου 10.00-14.00 & 18.00-20.00

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΗ εργ. κέντρο Κιάτου 17.00 – 21.00

Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι στις αλυσίδες των Σούπερ Μάρκετ, στα μεγάλα πολυκαταστήματα , οι εργαζόμενοι στην ιδιωτική υγεία , να δυναμώσουμε αποφασιστικά και με την ψήφο μας , την δική μας φωνή – το δικό μας κλαδικό σωματείο.

Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι στο εμπόριο που δουλεύουμε απλήρωτοι – με ελαστικές σχέσεις, που πληρωνόμαστε με τρεις και εξήντα, σπαστά και χωρίς ρεπό, που μας αναγκάζουν «για την ανάπτυξη τους και τα κέρδη τους» να δουλεύουμε Κυριακές, «Μαύρες Παρασκευές – Λευκές και Κόκκινες Νύχτες».

Ήρθε η ώρα να δώσουμε την δική μας ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!

Συναδέλφισσα – Συνάδελφε! Με τη δύναμή μας και τους αγώνες μας μπορούμε να αντιπαλέψουμε τη πολιτική που ενισχύει τα μονοπώλια, να αγωνιστούμε για τις δικές μας ζωές, για τις δικές μας ανάγκες. Ενίσχυσε με τη συμμετοχή και την ψήφο σου το κλαδικό σου σωματείο, το Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κορινθίας. Αυτό είναι το μόνο όπλο που έχουμε και πρέπει να αξιοποιήσουμε! Με σωματείo γερό, με κίνημα που να χτυπάει απευθείας τα συμφέροντα της μεγαλοεργοδοσίας, απαλλαγμένο από τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό. Συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές του συλλόγου στις 8,9,10 Ιούλη. *(ψηφίζουμε με ταυτότητα και βιβλιάριο υγείας ).

ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ – ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟN ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

                                                                                                         4/7/2017
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :  6978039096 – 6946563312

 

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio