ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Για την επιχείρηση famous AE

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καταγγέλλει την επιχείρηση famous AE για την απόλυση συναδέλφισσας μέλος  του σωματείου. Η συναδέλφισσα το Σάββατο 29 /7 στη λήξη της βάρδιάς της και ενώ από Δευτέρα θα έβγαινε σε άδεια , ενημερώθηκε από την διεύθυνση της επιχείρησης ότι απολύεται.

  Εκπρόσωπος της εταιρείας  σε παρέμβαση του σωματείου επικαλέστηκε ότι η συναδέλφισσα δεν είναι “αποδοτική” στην δουλεία της και  οι ενέργειες της επιχείρησης σε σχέση με τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν και κατήγγειλε  το σωματείο και την  συγκεκριμένη απόλυση  είναι νόμιμες!

  Ο πραγματικός λόγος όμως της απόλυσης της  συναδέλφισσας είναι ότι σήκωσε το ανάστημα της απέναντι στις συνθήκες ομηρίας που προσπαθεί  να επιβάλλει η επιχείρηση. Συγκεκριμένα απαιτούσε από την συναδέλφισσα να υπογράφει  συνεχώς τροποιητικές συμβάσεις σε σχέση με το ωράριο ,το κατάστημα που θα εργαζόταν κάθε φόρα , να είναι συνεχώς στη διάθεση της εργοδοσίας με συνεχής αλλαγές στο πρόγραμμα και μάλιστα τη τελευταία  στιγμή. Να σημειώσουμε ότι όλα αυτά ενώ η συναδέλφισσα μας είναι και μητέρα ενός μικρού παιδιού.

  Η στάση της συγκεκριμένης εργοδοσίας αλλά και γενικότερα της εργοδοσίας απορρέει από το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις τους πρώην και νυν τους έχουν λύσει τα χέρια ,εξασφαλίζοντας τους ένα οπλοστασίων αντεργατικών νόμων.

  Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας απαιτεί και θα παλέψει για να παρθεί πίσω η απόλυση.

  Καλεί όλους τους εργαζόμενους στο κλάδο να κάνουν το βήμα ,να οργανωθούν στο σωματείο τους και να παλέψουμε συλλογικά απέναντι στην εργοδοσία και της κυβερνήσεις της που μας θέλουν συγχρόνους σκλάβους .

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio