ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ: Για τις εκλογές  στο «σωματείο» του εμπορίου τροφίμων και super market στην Αττική

Το σωματείο μας μαζί με εκατοντάδες αλλά σωματεία στο κλάδο μας καταγελούμε την αθλιότητα που εκτυλίσσετε αυτές τις μέρες στης εκλογές ενός σωματείου φάντασμα, που μοναδικό στόχο έχει την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εργοδοτών.

 Μέσα στο ψηφοδέλτιο του μηχανισμού υπάρχει πλήθος διευθυντικών στελεχών κάθε τομέα (ασφάλειας, ανθρωπινού δυναμικού, αγοράς αυτοκίνητων, εξωτερικού ελέγχου), αρκετοί περιφερειακοί διευθυντές και διευθυντές καταστημάτων. Όλοι αυτή και με άλλους τόσους παρατρεχάμενους εκβιάζουν τρομοκρατούν και απειλούν τους συνάδελφους μας κλείνοντας τους σε μικρά γραφεία προκείμενου να πειστούν ότι οι εκπρόσωποι των εργοδοτών θα νοιαστούν για τους μισθούς πίνας για την κατάργηση του ωρομισθίου για τις απλήρωτες υπερορίες θα παλέψουν εναντία στις απολύσεις και την υπογραφή συλλογικής σύμβασης με αποκατάσταση των απωλειών στους μισθούς μας, σύγχρονος, την ώρα που τα επιβάλουν κατ’εντολή των εργοδοτών μας.

Στο χώρο των εκλογών οι εργαζόμενοι προσέρχονται ανά 5άδες, σφιχταγκαλιασμένοι από τους ανθρώπους της εργοδοσίας, με προϊσταμένους τμημάτων, με διευθυντικά στελέχη αλλά και ανθρώπους από τα τμήματα προστασίας του Σκλαβενίτη. Με εντολές και σαφές σπρώξιμο από τον όμιλο Παντελιάδη my market αλλά και τον ΑΒ Βασιλόπουλο που στηρίζει το ψηφοδέλτιο των εργοδοτικών με αρκετά διευθυντικά στελέχη, η πλειοψηφία των εργαζόμενων έρχεται στο χώρο των εκλογών, χωρίς να γνωρίζει τι ψηφίζει και ποιους.

Συνάδελφε στο Σκλαβενίτη και τα υπόλοιπα super market στάσου όρθιος απέναντι στην τρομοκρατία και τους εκβιασμούς ένωσε τη φωνή και τη δύναμη σου με αυτούς που παλεύουν καθημερινά για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα μας.

 Συνάδελφοι είναι πρωτίστως δική μας ευθύνη να ξεμπερδέψουμε με τη σαπίλα και τους εκπροσώπους των εργοδοτών.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio