Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου: Για τις εκλογές στο “σωματείο” των εμπορίου – τροφίμων και σούπερ μάρκετ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Για τις εκλογές στο “σωματείο” των εμπορίου – τροφίμων και σούπερ μάρκετ

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου καταγγέλλει τις ξεδιάντροπες αρχαιρεσίες του “σωματείου” – μηχανισμού της εργοδοσίας και των συνδικαλιστών της με την επωνυμία “Ενωση Εμπορίου Τροφίμων και Σούπερ Μάρκετ Αττικής”.

Πρόκειται για ένα” σωματείο” φάντασμα,  που οι αντιπρόσωποι που “εκλέγει”, είναι διευθυντικά στελέχη, περιφερειακοί διευθυντές, διευθυντές καταστημάτων και άλλα μπουμπούκια του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού. Είναι όλοι τους στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας και στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

Στις εκλογές σέρνονται εκβιαζόμενοι οι εργαζόμενοι, συνοδευόμενοι από τα τσιράκια της εργοδοσίας, του Σκλαβενίτη, του ΑΒ Βασιλόπουλου, χωρίς να γνωρίζουν ποιον ψηφίζουν. Το απίστευτο γεγονός είναι ότι σ’ αυτές τις εκλογές δεν υπάρχει μητρώο εργαζόμενων. Ψηφίζει όποιος μπει μέσα.

Μπροστά στο όργιο αυτών των αυθαιρεσιών μόνο  η ΔΗΜΟΚΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΔΑΣ) που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ, κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και ζήτησε την αναστολή των αρχαιρεσιών.

          Συνάδελφοι

Αυτή είναι η κατρακύλα του εργοδοτικού συνδικαλισμού στις γραμμές της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ) και ιδιαίτερα της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι ένα αποκαλυπτικό δείγμα βρωμιάς, ξετσιπωσιάς και ψευτιάς του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού. Είναι ο μηχανισμός που στέλνει αντιπροσώπους σε όλα τα δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια όργανα του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, αλλοιώνοντας τους συσχετισμούς υπέρ της εργοδοσίας.

Είναι  ένα δείγμα του  πώς σκέφτονται να διαλύσουν το συνδικαλιστικό κίνημα, να χτυπήσουν την οργανωτική δομή του κινήματος με το νέο συνδικαλιστικό νόμο που ευαγγελίζονται, με το ηλεκτρονικό φακέλωμα, το λοκ άουτ, το χτύπημα της απεργίας.

Κανένας τίμιος συνδικαλιστής δεν πρέπει να δεχτεί την μεθοδευμένη κατάργηση των σωματείων και την αντικατάστασή τους από τις εργοδοτικές “Ενώσεις Προσώπων”.

ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

* ΕΞΩ ΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

* ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio