Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης: Δεν έχουν καμία δουλειά οι εργοδότες, στα εργατικά σωματεία!

Καταγγέλλουμε και εκφράζουμε την αγανάκτηση μας για το αίσχος που εξελίσσεται με τις αρχαιρεσίες παρωδία του σωματείου- μηχανισμού της εργοδοσίας με το όνομα «Ένωση Υπαλλήλων Εμπορίου Τροφίμων και σούπερ μάρκετ Αττικής».

Πρόκειται ουσιαστικά για εργοδοτικό μηχανισμό στο κλάδο του Εμπορίου στο στήσιμο του οποίου πρωτοστατούν οι δυνάμεις του του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων μαζί με την μεγαλοεργοδοσία των Σούπερ Μάρκετ!

Τις αρχαιρεσίες δεν τις διεξάγουν οι εργαζόμενοι , τις διεξάγει η ίδια η εργοδοσία χωρίς να κρατά τα προσχήματα. Με αυτή την ωμή παρέμβαση της εργοδοσίας , στήνονται σωματεία που αποτελούν στήριγμα στους σχεδιασμούς των μεγαλεμπόρων για παραπάνω τσάκισμα των εργατικών δικαιωμάτων . Από την άλλη διαμορφώνονται οι συσχετισμοί με την εκλογή των αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία και τη ΓΣΕΕ εις βάρος των ταξικών δυνάμεων και του ΠΑΜΕ και υπέρ του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού και των επιχειρηματιών.

Δεν έχουν καμία δουλειά οι εργοδότες, στα εργατικά σωματεία!

Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα από αυτή την διαδικασία στο συνδικαλιστικό κίνημα. Αποκαλύπτεται περίτρανα ποιοι είναι οι εχθροί και ποιοι οι φίλοι των εργαζομένων. Ποιοι στέκονται αταλάντευτα στο πλευρό των εργαζομένων και ποιοι αποτελούν τους πράκτορες της εργοδοσίας στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Μονόδρομος για τους εργαζόμενους είναι η οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειάς μακριά από εργοδότες και τα τσιράκια τους, απομονώνοντας τους εργοδοτικούς συνδικαλιστές και δυναμώνοντας από την άλλη τα ταξικά συνδικάτα και το ΠΑΜΕ που αποτελεί πραγματικά το αντίπαλο δέος απέναντι στους εργοδότες , τις Κυβερνήσεις και τα κόμματα τους και μοναδική ελπίδα για να δυναμώσει ο αγώνας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας και όχι τις ανάγκες των πλουτοκρατών για όλο και περισσότερα κέρδη.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio