ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Συναδέλφισσα, συνάδελφε
Η κυβέρνηση υλοποιεί τις εκκρεμότητες της απέναντι στο κεφάλαιο με το χτύπημα του απεργιακού δικαιώματος, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για τη λαϊκή κατοικία, με πρόσφατη τροπολογία της κυβέρνησης ποινικοποιείται η δράση όσων αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς και όσων διαμαρτύρονται με περαιτέρω μέτρα έντασης της εκμετάλλευσης και καταστολής. Αυτό είναι το έδαφος για την ανάπτυξη των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.

Η κυβέρνηση και η μεγαλοεργοδοσία γνωρίζοντας πολύ καλά τη δύναμη που έχει η εργατική τάξη όταν αγωνίζεται και διεκδικεί, προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στο να συζητάμε εμείς οι εργαζόμενοι, να διεκδικούμε, να αποσπούμε κατακτήσεις, με στόχο να αποδυναμωθεί και να αφοπλιστεί το εργατικό κίνημα και τα συνδικάτα και να παραδοθούμε αιχμάλωτοι και ανοργάνωτοι στις ορέξεις των επιχειρηματικών ομίλων.
Δεν θα τους αφήσουμε.

Κλιμακώνουμε την αγωνιστική δράση μας καθημερινά

Δίνουμε τη μάχη στους τόπους δουλειάς, ανοίγουμε τη συζήτηση με τους συναδέλφους μας για το πολυνομοσχέδιο. Οργανώνουμε συσκέψεις με συναδέλφους μας.
Δίνουμε τη μάχη για να φωτίσουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα για να ζει η εργατική τάξη με αξιοπρέπεια, με δικαιώματα στη δουλειά και κάλυψη των σύγχρονων αναγκών της.

Σε αυτή τη μάχη κάνουμε στην άκρη τον κυβερνητικό-εργοδοτικό συνδικαλισμό (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ/ΜΕΤΑ), που απέρριψαν ομόφωνα την πρόταση για απεργιακή κινητοποίηση και είναι οι ίδιες δυνάμεις που έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να υπονομεύσουν την 24ωρη απεργία που έγινε στις 14 Δεκέμβρη, είναι οι δυνάμεις που εμποδίζουν την οργάνωση των διεκδικήσεων στους χώρους δουλειάς, καλλιεργούν την ηττοπάθεια, απομακρύνουν τους εργαζόμενους από τα συνδικάτα.

Τη Δευτέρα 15/1 μέρα ψήφισης των μέτρων, καλούμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6.30μ.μ. στα Περιβολάκια Κορίνθου.

Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος                                     Η γραμματέας
Παπαδάκη Μαρία                         Τσαρμπού Φρόσω
6945905730                                      6978039096

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio