Δελτίο τύπου της ΔΑΣ-ΟΙΥΕ και δηλώσεις έξω από τα κλειστά γραφεία της ΟΙΥΕ, για τον νέο ορισμό του Συνεδρίου

Στο παρακάτω link βρίσκονται οι δηλώσεις εκλεγμένων αντιπροσώπων της ΔΑΣ έξω από τα γραφεία της ΟΙΥΕ!

https://www.youtube.com/watch?v=aW2xJbSPRm8

Η πλειοψηφία της ΟΙΥΕ (ομάδα Βασιλόπουλου-ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) ανακοίνωσε μέσω mail τη διεξαγωγή συνεδρίου της Ομοσπονδίας στις 6-7 Μάρτη, χωρίς καμία συνεδρίαση-συζήτηση του ΔΣ και των συλλογικών οργάνων, ενημερώνοντας παράλληλα τα σωματεία-μέλη πως για τα τεχνικά ζητήματα και άλλες λεπτομέρειες, θα έχουν γνώση με νέα επιστολή. Τα ΔΣ της ΟΙΥΕ που προγραμματίζονται(;), είναι εμφανές ότι αποτελούν βιτρίνα καθώς οι αποφάσεις έχουν ήδη προαποφασιστεί σε κλειστά γραφεία με τη συμφωνία επιχειρηματικών ομίλων.

Οι δυνάμεις που έφεραν μπράβους και νονούς της νύχτας πριν 3 μέρες για να επιβάλουν την παρουσία των εργοδοτών και των διευθυντών μέσα στα σωματεία, επιδιώκουν να κάνουν ένα συνέδριο παρωδία, με αποκλειστικό στόχο τη διατήρηση της συνδικαλιστικής τους επιβίωσης και τον καθορισμό των συσχετισμών.

Ενημερώνουμε για μια ακόμα φορά: Συνέδριο της ΟΙΥΕ με την παρουσία της εργοδοσίας μέσα στις γραμμές των σωματείων, με τη συμμετοχή άνω των 400 διευθυντικών στελεχών και ισχυρών golden boys των εταιρειών, μελών ΔΣ επιχειρηματικών ομίλων και προέδρων ΑΕ, δεν πρόκειται να ξεκινήσει!

Πρόεδροι ΑΕ και εργοδοσία έκαναν την ΟΙΥΕ ανώνυμη εταιρεία!

Σωματεία εργατών όχι των εργοδοτών!

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio