Δελτιο Τυπου για τις μεταβολές στη σχέση της συνδικαλιστικής μαφίας στην ΟΙΥΕ με τους επιχειρηματικούς ομίλους

Αθήνα, 15/04/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 3 Απρίλη 2019, δηλαδή 10 μέρες πριν, είχαμε την παρακάτω εξέλιξη, όπως διαβάζουμε σε αρκετά site οικονομικού και επιχειρηματικού περιεχομένου:

«Η Attica Α.Ε. Συμμετοχών ανακοίνωσε σήμερα (σημ. 3 Απρίλη) ότι ο Η.Σ. υπέβαλε την παραίτησή του από την ιδιότητά του ως εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και από το σύνολο των έως σήμερα αρμοδιοτήτων του, λόγω συνταξιοδότησης. Το διοικητικό συμβούλιο ευχαρίστησε τον Η.Σ. για τις υπηρεσίες του στην εταιρία. Σε αναπλήρωση της θέσης, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την εκλογή του Π.Δ. ως εκτελεστικού μέλους».

Όποιος βρει και ανακαλύψει, τι σχέση μπορεί να έχει η παραπάνω είδηση με το εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα και την εργοδοτική παρέμβαση στις γραμμές των σωματείων, κερδίζει έδρες και αντιπροσώπους στην ΟΙΥΕ και τη ΓΣΕΕ!

Περιμένουμε να διαβάσουμε αντίστοιχους επαίνους από τον ΠΑΣΕΝΤ, την ΟΙΥΕ και τη ΓΣΕΕ για τις υπηρεσίες του «συναδέλφου» που ως σήμερα ήταν στο ΔΣ της «Attica Group», στο ΔΣ της “Hellenic seaways” και παράλληλα ψήφιζε σε εργατικό σωματείο.

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στην ΟΙΥΕ, διευθυντή βρίσκεις!
Ούτε βήμα πίσω από το σύνθημα «συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών»!

Καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία!

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio