Ανακοίνωση συλλόγου Εμπορουπαλλήλων Αθήνας: Ο εργοδότης-παπαράτσι Καραγεωργόπουλος σε νέες περιπέτειες!

Ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, βασικός μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος των εταιριών Fortuna Gaming, Goodmorning και Lokats Investments, δημοσιεύει φωτογραφίες εργαζόμενων εμποροϋπαλλήλων και συνδικαλιστών τραβηγμένες από χιλιόμετρα μακριά, προκειμένου να στοιχειοθετήσει κατηγορίες και να τις χρησιμοποιήσει μελλοντικά ως μέσο για να ξεπλύνει τις βρωμιές του. Προσπαθεί να ρίξει λάσπη και να λερώσει σωματεία με κρυστάλλινες και καθαρές διαδικασίες.

Αφού του ευχηθούμε καλή επιτυχία στη νέα του καριέρα ως παπαράτσι, ελπίζοντας να του φανεί χρήσιμη στις εξαγορές και τις επιχειρηματικές συμφωνίες που εμπλέκεται, του λέμε το εξής: Δεν είμαστε σαν τα μούτρα του!

Πάει πολύ να μας κουνάει το δάκτυλο αυτός που λόγω της ιδιότητας του ως εργοδότης οδήγησε τη δικαιοσύνη να μη μπορέσει να κάνει τα στραβά μάτια και να τον πετάξει με δικαστικές αποφάσεις έκτος ΔΣ της ΟΙΥΕ. Αν θέλει να βρει βρωμιές, ας κοιτάξει τους εργοδοτικούς μηχανισμούς και τα σωματεία-σφραγίδες που πλειοψηφούν οι δυνάμεις της συνδικαλιστικής μαφίας.

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας πραγματοποιεί τις αρχαιρεσίες του, οι οποίες είναι δημοσιευμένες αναλυτικά με την ημερομηνία, το μέρος και την ώρα που πραγματοποιούνται. Έχουν κοινοποιηθεί σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και είναι γνωστές στο σύνολο των εργαζομένων μέρες πριν. Ανοιχτά και στο φως της ημέρας πραγματοποίησε όλες τις συλλογικές του διαδικασίες, με μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση και στις αρχαιρεσίες.

Καταλαβαίνουμε την αναφυλαξία που παθαίνουν οι δυνάμεις αυτές που έχουν μάθει να λειτουργούν στο σκοτάδι. Κανένα σωματείο από αυτά που πλειοψηφούν οι δυνάμεις της συνδικαλιστικής μαφίας, δεν δημοσιοποιεί τίποτα που να αφορά τις αρχαιρεσίες και τη δράση του. Πραγματοποιούν αρχαιρεσίες στα κρυφά, χωρίς γενικές συνελεύσεις με ανύπαρκτες συλλογικές διαδικασίες, τους ψάχνουμε κυριολεκτικά δεξιά και αριστερά για να μάθουμε που συνεδριάζουν και πότε κάνουν, αν κάνουν εκλογές. Με αυτόν τον τρόπο βγάζουν αντιπροσώπους και αλλοιώνουν το συσχετισμό από την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων μέχρι και τη ΓΣΕΕ.

Στις εκλογές στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων, με παραβάν, με δικηγόρους, τηρείται η μυστικότητα της ψήφου. Οι εργαζόμενοι με τη θέληση τους συμμετέχουν σε αυτές, όπως έγινε και σήμερα στο River West, ξεπερνώντας την τρομοκρατία της εργοδοσίας.

Δε μας προκαλεί καμία εντύπωση που η «ΕΝΕΡΓΑ» και ο εργοδότης-συνδικαλιστής δεν βρήκαν να γράψουν μια αράδα ούτε για την επιθετική στάση της εργοδοσίας, ούτε για την παρέμβαση της αστυνομίας, που έφτασε στο σημείο να ζητήσει την ταυτότητα της δικηγόρου που ήταν δικαστική αντιπρόσωπος. Ξέρουμε ότι είναι στην ίδια όχθη με την εργοδοσία και το κράτος. Άλλωστε, την προστασία και τη συνδρομή τους ζητάνε για να κάνουν συνέδρια και διαδικασίες παρωδία.

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας βρίσκεται αυτές τις μέρες σε όλους τους μεγάλους χώρους δουλειάς, στα εμπορικά κέντρα και τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα. Καταλαβαίνουμε ότι οι δυνάμεις που βγάζουν σπυράκια από τη συμμετοχή των εργαζόμενων, που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει σύγκρουση και κάνουν τις εκλογές μαζί με την εργοδοσία και τους ανθρώπους της, που φέρνουν τους εργαζόμενους στην κάλπη κάτω από ένα μεγάλο πλέγμα εκβιασμών και απειλών, μπορεί να δυσανασχετούν!

Δε μας αγγίζει η σαπίλα τους! Οι κάλπες στις εκλογές του σωματείου μας δεν είναι από πριν γεμάτες όπως συνηθίζουν άλλες δυνάμεις. Αναντικατάστατο όπλο μας είναι η συμμετοχή των εργαζόμενων, όλων όσων κατανοούν την ανάγκη οργάνωσης, της σύγκρουσης με την εργοδοσία, για να έρθουν στο επίκεντρο οι ανάγκες μας, τα αιτήματα μας.

Δε θα μπούμε σε πόλεμο ανακοινώσεων με τον προβοκάτορα-εργοδότη Καραγεωργόπουλο. Τον αφήνουμε να διαφημίζει απερίσπαστος τις νέες εμπορικές του συμφωνίες με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες. Του ευχόμαστε μετά την ARAG να διευρύνει το σωματείο-τσίρκο που έχει φτιάξει και με άλλες επιχειρήσεις, φέρνοντας στις γραμμές του συνδικαλιστικού κινήματος εταιρείες όπως την Ιnteramerican, την Ευρωπαική Πίστη, την ΝΝ κλπ.

Καλούμε τους συναδέλφους εμποροϋπαλλήλους, τους εκατοντάδες εργαζόμενους που έχουμε συζητήσει από κοντά και που έχουν συμμετάσχει με τη δική τους θέληση ως σήμερα στις αρχαιρεσίες του σωματείου και αποτελούν την πραγματική δύναμη στις γραμμές του συνδικαλιστικού κινήματος, να βρίσκονται στο μέρος που θα πραγματοποιήσει συνέδριο η ΟΙΥΕ, να δουν με τη δική τους ματιά όλες αυτές τις γραφικές φιγούρες που παριστάνουν τους συνδικαλιστές.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio