Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς: Μηχανοκίνητη πορεία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μηχανοκίνητο συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης με αίτημα την ανάκληση της άδικης και εκδικητικής απόλυσης του συναδέλφου Νίκου Γκισγκίνη από την ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών φύλαξης ESA Security Solutions, που έχει αναλάβει τη φύλαξη του αερολιμένα Κεφαλονιάς για λογαριασμό της Fraport.

Θυμίζουμε ότι ο συνάδελφος ήταν ο μόνος που δεν του ανανεώθηκε η σύμβαση ως “μάθημα” για τους άλλους εργαζόμενους καθώς είχε αναπτύξει πολιτική και συνδικαλιστική δράση και η εταιρεία αυτό το “αξιολόγησε” αρνητικά.

Παράλληλα έγινε ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση ότι το μαζικό εργατικό κίνημα δεν θα επιτρέψει επ΄ουδενί η νέα διαδικασία της αξιολόγησης των εργαζομένων που ξεκίνησε πρόσφατα στην εν λόγω εταιρεία, να γίνει βραχίονας για νέες απολύσεις όπως σχεδιάζεται.

Η πορεία ξεκίνησε από το Αργοστόλι, έκανε στάση στο αεροδρόμιο και κατέληξε ξανά στους δρόμους του Αργοστολίου.

Κατά την ολοκλήρωση της πορείας, Εργατικό Κέντρο και Σωματείο τόνισαν ότι θα κλιμακώσουν τον αγώνα και με νέες μορφές, ως τη δικαίωση των αιτημάτων.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio