Νέο κρούσμα τρομοκράτησης των εργαζομένων στις εκλογές του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων-εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής

Αθήνα, 19/12/2019

Νέο κρούσμα τρομοκράτησης των εργαζομένων στις εκλογές του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων-εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής

Σε όσους αναφέρονται με ύφος χιλίων καρδιναλίων στην προστασία της συνδικαλιστικής δράσης και των σωματείων αλλά και σε όσους μιλούν εξ ονόματος των συνδικάτων και τα δίνουν όλα στην εργοδοσία και την κυβέρνηση, τους αφιερώνουμε τις παρακάτω φωτογραφίες από τις εκλογές του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων-εμπορουπαλλήλων της Δυτικής Αττικής.

Αυτοί που μιλούν για εργατικά συνέδρια της ΓΣΕΕ με νόμιμους αντιπροσώπους ας εξηγήσουν πως η εργοδοσία του super market ΑΒ Βασιλόπουλος, ονομαστικά και υπεύθυνα ξεφούρνισε αρχικά και παρουσία των εργαζόμενων, θεωρώντας πως το σωματείο των Ιδιωτικών Υπαλλήλων-Εμπορουπαλλήλων είναι ενδεχομένως ένας από τους πολλούς εργοδοτικούς μηχανισμούς παραγωγής αντιπροσώπων, πως θα διαθέσει χώρο για τις εκλογές και πως στο παρελθόν είχε μισθώσει μέχρι και πούλμαν για τη συμμετοχή των εργαζομένων σε αντίστοιχες αρχαιρεσίες. Καμία έκπληξη! Έτσι εκλέγονται οι «νόμιμοι» αντιπρόσωποι στα τάχα «εργατικά» συνέδρια! Αυτή είναι η νομιμότητα τους. Να σχεδιάζονται τα συνέδρια των συνδικαλιστικών οργανώσεων μέσα στα γραφεία των επιχειρήσεων.

Η εργοδοσία όταν κατάλαβε πως το σωματείο των ιδιωτικών Υπαλλήλων-Εμπορουπαλλήλων συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ, όχι απλά αρνήθηκε να παραχωρήσει χώρο για τις εκλογές αλλά σήμερα υποδέχτηκε το σωματείο με security και όλο το διευθυντικό μηχανισμό σε παράταξη. Είναι ο ίδιος μηχανισμός που φέρνει κατά χιλιάδες εργαζόμενους να ψηφίζουν σε εργοδοτικούς μηχανισμούς, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Θήβα κλπ.

Οι φωτογραφίες είναι χίλιες λέξεις.

  

Χαιρετίζουμε την αποφασιστικότητα αρκετών συναδέλφων χθες και σήμερα, που απέναντι σε εργοδοσία, διευθυντές και αστυνομία, έκαναν το βήμα και συμμετείχαν στις εκλογές.

Τέτοια θα είναι τα συνέδρια που θα γίνουν, το επόμενο διάστημα! Εργατικά, με την παρουσία των χιλιάδων εργαζόμενων από κάθε κλάδο. Και θα είναι όχι απλά μέρα μεσημέρι όπως αναφέρει ο άφαντος, διορισμένος πρόεδρος της ΓΣΕΕ που τα έχει βρει σε όλα με την κυβέρνηση, αλλά θα είναι πολύ όμορφη μέρα.

Χθες στο κατάστημα του Praktiker, ο ίδιος εργοδοτικός μηχανισμός κινητοποίησε την αστυνομία, ώστε να ελέγξει τις διαδικασίες των εκλογών και την κάλπη, ενός εργατικού σωματείου.

Δεν τους πέρασε και δε θα τους περάσει!

 

Δε θα κάνουμε βήμα πίσω, μπροστά στην τρομοκρατία και την καταστολή!

Η συνδικαλιστική δράση δε θα μπει στο γύψο!

Έξω από τα σωματεία, η εργοδοσία!

 

 

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio