Επιστολή εργαζομένων στα Jumbο

Εμείς οι εργαζόμενοι στα JUMBO, που εργαζόμαστε με τους πιο στυγνούς όρους εκμετάλλευσης, ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να χαρίσουμε τις ΚΥΡΙΑΚΕΣ μας στην εργοδοσία.

Αφού μας ανάγκασαν στην 6ημερη εργασία που προστέθηκε στους χαμηλούς μισθούς, την ημιαπασχόληση,  τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου,  την εντατικοποίηση και τα ανύπαρκτα μέτρα υγείας και ασφάλειας… και όλα αυτά βέβαια αξιοποιώντας τους νόμους που έχει εξασφαλίσει η εργοδοσία από όλες τις κυβερνήσεις για να αυξήσει τα κέρδη της, έρχεται σήμερα ο εργοδότης μας και ανοίγει και τις 52 Κυριακές σε Πρέβεζα-Κατερίνη, δηλώνοντας ότι θα εφαρμοστεί αυτό το μέτρο σε όλα τα καταστήματα.

Δηλαδή δουλειά με τους χειρότερους όρους αμοιβής και συνθηκών, 7 μερες την εβδομάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη ζωή μας, την υγεία μας και τις οικογένειες μας.

Ήδη έχουμε κάνει τα πρώτα βήματα οργάνωσης μέσα από επιτροπές αγώνα και σωματεία.

Πρόσφατα όμως είδαμε και κυρίως διαβάσαμε για έναν κουστουμαρισμένο συνδικαλιστή με το όνομα Καραγεωργόπουλος, να βγαίνει στα site ως υπερασπιστής των δικαιωμάτων μας και μιλά για εμάς, να μιλά άκουσον-άκουσον για επιχειρησιακή σύμβαση. Ποιος είναι αυτός που μιλά για εμάς; Μάλιστα, εμφανίστηκε σε κινητοποίηση των συναδέλφων μας και του σωματείου τους στην Πρέβεζα,  για να βγάλει φωτογραφίες και να το παίξει αγωνιστής.

Στην πορεία μάθαμε ποιος είναι, τις ιδιότητες του στη ΓΣΕΕ και έδεσε το γλυκό! Ο εν λόγω κύριος δεν μας εκπροσωπεί! Δε θα χτίσει πάνω στα δικά μας προβλήματα και τα αιτήματα μας, την συνδικαλιστική του υπόσταση. Δεν έχουμε ανάγκη από influencer “συνδικαλιστές”!

ΕΜΕΙΣ θα ακολουθήσουμε τον δικό μας ΑΓΩΝΑ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ για τα δικά μας αιτήματα, τη ΖΩΗ μας, μακριά από καλοθελητές και τσιράκια!

Πάρτε το χαμπάρι!

ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ  ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ JUMBO από καταστήματα σε όλη τη χώρα

01/2/2020

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio