ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΡΟΝΟΣ||Για την πανελλαδική μέρα δράσης στα σούπερμαρκετ

H απερχόμενη διοίκηση του Σωματείου Εργζομένων σούπερ μάρκετ Κρόνος N. Αχαΐας στηρίζει την πανελλαδική μέρα δράσης, που έχει οριστεί για την Τετάρτη 15 Απρίλη, ως μέρα παρέμβασης και δράσης, ενημέρωσης και διεκδίκησης στους εργασιακούς χώρους των αλυσίδων super market.  Αντιστεκόμαστε σε κάθε είδους εκμετάλλευση.
Υψώνουμε ανάστημα και γροθιά για να υπερασπιστούμε τη ζωή μας, τη ζωή των οικογενειών μας. Βάζουμε μπροστά τα ζητήματα προστασίας, της υγείας μας, των δικαιωμάτων μας. Τα κέρδη των σούπερ μάρκετ είναι αυξημένα κατά 30%  και οι εργαζόμενοι παρουσιάζονται στα μέσα ως ήρωες. Θα ήταν προτιμότερο οι εργοδότες απλά να μας σεβαστούν και να παρέχουν τα καθημερινά μέτρα προστασίας που οφείλουν, χωρίς να παραπληροφορούν και να χρησιμοποιούν ως άλλοθι γενικές οδηγίες και όχι ειδικές υποχρεώσεις που έχουν απέναντι στους υπαλλήλους τους.
Όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, να απαιτήσουμε και να αγωνιστούμε. Η δύναμη μας είναι ο φόβος τους. Ας μην μένουμε θεατές. Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια!!!!!!!

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio