ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡ/ΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ||Σχετικά με τους εργαζόμενους της εταιρείας με την επωνυμία «ΧΑΡΜΑΝΗ»

Από τις 18 Μάρτη οι εργαζόμενοι στην εταιρεία ΧΑΡΜΑΝΗ έχουν γίνει μπαλάκι μεταξύ κυβέρνησης  εργοδοσίας και του προεδρείου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.  

Μέχρι και σήμερα και ενώ έχει ανασταλεί η λειτουργία των καταστημάτων στα οποία εργάζονται, 200 εργαζόμενοι είναι στον αέρα. Δεν  έχουν ενημερωθεί τι έχει γίνει με τις συμβάσεις τους, αν θα πάρουν το ειδικό βοήθημα των 800 ευρώ  ή όχι, τι θα γίνει με το Δώρο Πάσχα. Μπορεί η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ ) να έβγαλε πανηγυρική  ανακοίνωση με βαρύγδουπο τίτλο περί διάσωσης των εργαζομένων στη ΧΑΡΜΑΝΗΣ και αντίστοιχα μέσω του διαδικτυακού σωματείου με την επωνυμία “Η ΕΝΩΣΗ” να ενημερώνονται για αδιάφορα υπομνήματα – καταγγελία στα υπουργεία, η ουσία παραμένει ίδια. Οι εργαζόμενοι είναι στον αέρα!  

Αρκετοί εργαζόμενοι αηδιασμένοι από  αυτή την κατάσταση τις τελευταίες μέρες απευθύνονται στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας μετά από καταγγελίες συναδέλφων και πάντα σε συνεννόηση με τους ίδιους τους συναδέλφους και όχι με την εργοδοσία και τα υπουργεία απαιτούν ΤΩΡΑ να πληρωθούν οι εργαζόμενοι  το Δώρο Πάσχα, τους μισθούς τους και να ενημερωθούν επίσημα από την εργοδοσία για το τι έχει γίνει με τις συμβάσεις τους.  

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να έρθουν σε επαφή με το σωματείου τους, το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας  που καμία σχέση δεν έχει με τους προαναφερόμενους “συνδικαλιστές” και άμεσα να προχωρήσουμε σε παρέμβαση στην εργοδοσία.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio