ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΙΟΥ||Δελτιο Τυπου για πανελλαδικη δραση 28/04/2020

28 Απρίλη Ημέρα Δράσεις στους Εργασιακούς Χώρους: Πληρώσαμε πολλά, δεν θα πληρώσουμε ξανά!

Την Τρίτη 28 Απρίλη 2020, στο πλαίσιο της ημέρας πανελλαδικής δράσης στους χώρους δουλειάς, μέλη του Σωματείου μας πραγματοποίησαν συμβολικές παραβάσεις σε αλυσίδες super market του νησιού μας. Το Σωματείο μας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των εργαζόμενων ,αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οργανώνει τον αγώνα αποσπώντας μικρές νίκες ακόμα και μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

 Να σημειωθεί ότι τόσο σε κατάστημα των “Lidl” έγινε προσπάθεια να παρεμποδιστεί η παρέμβαση του Σωματείου μας, όμως τα σχέδια της εργοδοσίας έπεσαν στο κενό κάτω από την αποφασιστική παρέμβαση μας. Οι εργαζόμενοι στα super market αναθάρρησαν με την παρουσία τους Σωματείου μας στο χώρο εργασίας τους.

Τέλος, καλεσαμε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή για τον εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς με τα κατάλληλα μέσα προστασίας – στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στου Χανδρή στις 11 πμ.Προσυγκέντρωση θα γίνει στις 10:30 στην είσοδο της Απλωταριάς και συμβολική πορεία προς στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στις 11 που θα γίνει η εκδήλωση. 

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio