ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ||Πανελλαδική Μέρα Δράσης Στους Χώρους Δουλειάς_28 Απρίλη

Στις 28 Απρίλη το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου νομού Καρδίτσας και ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας (μέλος ΟΓΕ) προχώρησαν σε εξόρμηση στο εργοστάσιο παραγωγής τομάτας «DAMAVAND A.E.», που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εργασιακούς χώρους στο νομό Καρδίτσας. Με το σύνθημα «πληρώσαμε πολλά, δε θα πληρώσουμε ξανά» και τον ενθουσιασμό, που πηγάζει από το δίκιο και την αναγκαιότητα του αγώνα των εργαζομένων, ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που είναι απαραίτητα σε κάθε χώρο δουλειάς, για τη νέα επίθεση που ετοιμάζεται εις βάρος των εργατών και των λαϊκών οικογενειών με πρόσχημα τον κορονοϊό.

 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τις εργαζόμενες, τη νεολαία, να υψώσουμε την γροθιά μας, να μην το βάλουμε κάτω, να μην αποδεχτούμε να ξαναπληρώσουμε τα σπασμένα της κρίσης. Να μην υποστείλουμε τις διεκδικήσεις μας. Να μην παραδώσουμε τα δικαιώματα μας, τη ζωή μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά.

Την Παρασκευή 1η Μάη, τιμάμε τη φετινή Εργατική Πρωτομαγιά με συμβολική κινητοποίηση με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας της υγείας, χρησιμοποιώντας γάντια και μάσκες, καθώς και διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ μας. Έτσι τιμάμε εμείς τους χιλιάδες νεκρούς εργάτες, που έπεσαν στην ανειρήνευτη πάλη με τους εκμεταλλευτές μας και συνεχίζουμε να μένουμε δυνατοί στον αγώνα ενάντια στην ΕΕ και το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα.

 

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio