ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ||Παράσταση διαμαρτυρίας και στήριξης των υγειονομικών του Νοσοκομείου Λιβαδειάς καθώς και εξορμήσεις μέσα και έξω από σούπερ μάρκετ

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς συνεχίζοντας την δράση του, τόσο για την υπεράσπιση των  δικαιωμάτων μας στην εργασία και στην υγεία, όσο και στην ενημέρωση και οργάνωση  για την απεργία της 1ης Μάη , πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας και στήριξης των υγειονομικών του Νοσοκομείου Λιβαδειάς καθώς και εξορμήσεις μέσα και έξω από σούπερ μάρκετ.  Στην συνέχεια οι φωνές των ιδιωτικών υπαλλήλων, ενώθηκαν με τις φωνές των  εκπαιδευτικών, που διαμαρτύρονταν έξω από την  Δευτεροβάθμια, ενάντια στην αντιεκπαιδευτική  μεταρρύθμιση.

Στην  κινητοποίηση παραβρέθηκε ο Νώντας Κοτσικώνας, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, στο Δήμο Λιβαδειάς.

Οι εργαζόμενοι στα σ/μ, στον επισιτισμό, στις ταχυμεταφορές, στην καθαριότητα, αντιμετωπίζουν καθημερινά τον κίνδυνο από τον ιό, την εντατικοποίηση της δουλειάς, κάποιοι την απειλή της εκ περιτροπής εργασίας, της αλλαγής σύμβασης ή της απόλυσης. Κάποιοι στερήθηκαν το Δώρο του Πάσχα, ενώ την ίδια ώρα υποκριτικά τους χειροκροτούν αυτοί που τους καταδίκασαν σε μισθούς πείνας, χωρίς κλαδικές ΣΣΕ .

Το Σωματείο καλεί τα μέλη του και τους εργαζόμενους από όλους τους κλάδους , να κάνουν δική τους υπόθεση  την επιτυχία της απεργίας.

H φετινή Πρωτομαγιά δεν είναι μία «διαφορετική» ή μια «αλλιώτικη» Πρωτομαγιά. Η πάλη μας για αξιοπρεπή μεροκάματα, για ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, για το δικαίωμα μας να στεκόμαστε όρθιοι, όπως ταιριάζει στον άνθρωπο, δεν μπαίνει σε καραντίνα, ούτε μετατίθεται.

Λαμβάνοντας  όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες των επιστημόνων και με όπλο μας την  αλληλεγγύη, δεν το βάζουμε κάτω.

Με σύνθημα ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio