ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ||Παρεμβάσεις σε εμπορικά καταστήματα στο πλαίσιο της μέρας δράσης στους χώρους δουλειάς

Τα  μέλη της διοίκησης ,και μέλη  του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ , αλλά και μέλη από σωματεία άλλων κλάδων βρέθηκαν σήμερα από το πρωί ,αλλά και το απόγευμα έξω και μέσα στα σούπερ μάρκετ των αλυσίδων ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ,LIDL,MY MARKET,ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ,ΚΡΗΤΙΚΟΣ στο νησί της ΡΟΔΟΥ στέλνοντας  το μήνυμα ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ! ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!

 Μήνυμα διεκδίκησης των εργασιακών δικαιωμάτων μας ,αλλά  και προπαγάνδιση της                                    ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ 1 ΜΑΗ.

Έδωσαν το μήνυμα ότι, ενάντια σε όποιες   επιδιώξεις  της κυβέρνησης κι εργοδοσίας προτάσσουν τον συλλογικό αγώνα κι ότι το σωματείο είναι και πρέπει να παραμείνει το αποκούμπι του κάθε συναδέλφου μας.

Κάλεσαν όλους τους εργαζόμενους για οποιοδήποτε πρόβλημα, προσπάθεια αλλαγής εργασιακών σχέσεων, μη καταβολή δώρου Πάσχα, αδειών και  άλλα που αντιμετωπίσουν στο χώρο εργασίας τους να επικοινωνούν με το σωματείο.

Κανένας μόνος, κανένας εκτεθειμένος στην πανδημία και την ασυδοσία της εργοδοσίας.  Μαζί σπάμε τον φόβο, δυναμώνουμε τη φωνή μας, υψώνουμε τη γροθιά! Οργανωμένοι στα Σωματεία, πιο πολλοί, δυνατοί, συνεχίζουμε τον αγώνα!».

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio