ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Με κινητοποίηση στη «MM Publications» απαίτησαν την ανάκληση των απολύσεων εργαζομένων

Μαχητική κινητοποίηση στο κτίριο των γραφείων διοίκησης της «MM Publications», στον Άλιμο, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης μέλη του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας και της Ομάδας Γυναικών Αλίμου (μέλος της ΟΓΕ).

Κρατώντας πανό που ανέγραφε «Θέλουμε δουλειά και όχι ανεργία, την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία», απαίτησαν την ανάκληση των απολύσεων εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, αλλά και τώρα και με σύμβαση αορίστου χρόνου με χρόνια προϋπηρεσία.

Όπως κατήγγειλαν οι εκπρόσωποι των σωματείων και των φορέων, η εργοδοσία όχι μόνο δεν απάντησε στις τηλεφωνικές τους κλήσεις για συνάντηση, προκειμένου η αντιπροσωπεία τους να θέσει τα αιτήματά τους, αλλά κάλεσε και την Αστυνομία στον χώρο της κινητοποίησης, η οποία έφτασε με δύο περιπολικά.

Από την πλευρά τους τα μέλη των σωματείων και των φορέων απάντησαν με συνθήματα και μοίρασμα ανακοινώσεων, ενημερώνοντας τους κατοίκους των γύρω πολυκατοικιών και δρόμων της περιοχής για το περιεχόμενο της κινητοποίησης και των αιτημάτων τους, εισπράττοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους, καταγγέλλοντας παράλληλα και τη στάση της εργοδοσίας.

Ολοκληρώνοντας την κινητοποίησή τους διεμήνυσαν ότι θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους για την ανάκληση των απολύσεων.

Εξάλλου την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στον αγώνα των απολυμένων και των εργαζομένων στον όμιλο ΜΜ Publications, εκφράζει με ανακοίνωσή του και ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής «Ο Βύρων».

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio