Εξόρμηση του Συλλόγου Εμπορουπαλλήλων Αθήνας στα εμπορικά κέντρα «McArthur Glen» και «Smart Park»

Εξόρμηση στο Εκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα και συγκεκριμένα στα εμπορικά κέντρα «McArthur Glen» και «Smart Park» πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής μέλη του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (ΣΕΑ) και μέλη των Ομάδων Γυναικών Μεσογείων της ΟΓΕ.

Η σημερινή εξόρμηση εντάσσεται στο διήμερο παρεμβάσεων σε χώρους δουλειάς που προχωρά από τη Δευτέρα 25 Μάη ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, με σύνθημα: «Στις 25 και 26 Μάη οι εργαζόμενοι στο εμπόριο στέλνουμε το δικό μας μήνυμα σε εργοδοσία και κυβέρνηση. Καμία αναμονή – Δεν θα πληρώσουμε ξανά».

Στο πλαίσιο της εξόρμησης μοιράστηκε η ανακοίνωση του ΣΕΑ, τα μέλη του οποίου κάλεσα τους εργαζόμενους να γραφτούν στο Σύλλογο προκειμένου οργανωμένα και συλλογικά να αντιπαλέψουν την επίθεση της εργοδοσίας, όντας ενθαρρυμένη από τα μέτρα της κυβέρνησης.

Στις συζητήσεις που έγιναν τα μέλη του ΣΕΑ γίνονται δέκτες της αντίθεσης της λειτουργίας των εμπορικών κέντρων τις Κυριακές (τα συγκεκριμένα εμπορικά κέντρα εντάσσονται σε αυτά που είναι ανοιχτά 32 Κυριακές τον χρόνο), καθώς και του διάχυτου κλίματος φόβου, ανασφάλειας και αβεβαιότητας που τους διακατέχει για απολύσεις αλλά και για τους «νέους όρους» εργασίας που επιδιώκει να επιβάλλει η εργοδοσία, για όσους τελικά δουλέψουν, το αμέσως επόμενο διάστημα.

 

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio