ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ||ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Διοίκηση του Σωματείου καλεί τους εργαζόμενους, σε μαζικό ξεσηκωμό για να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ, που προσπαθεί να “βάλει στο γύψο” το δικαίωμα των εργαζομένων στη διαδήλωση, στη διεκδίκηση, στην απεργία και στους αγώνες μας.

Η κυβέρνηση πηρέ την σκυτάλη από τον προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ,  με την  άθλια διάταξη της, για απαγόρευση των κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών, που θεσπίστηκε ως ιδιώνυμο αδίκημα.

 Ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ είναι που άνοιξε τον δρόμο για τον περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία, που σήμερα αξιοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ.

Με τον νέο  χουντονόμο που κατατέθηκε στην βουλή,  προσπαθούν να πετύχουν ότι δεν κατάφεραν στην διάρκεια της καραντίνας , να κλείσουν τα στόματα των εργαζόμενων προωθώντας  νέα μέτρα περιορισμού, καταστολής και διάλυσης ενός βασικού δημοκρατικού δικαιώματος, το οποίο ο λαός μας κατέκτησε με αιματηρούς αγώνες.

Με τις ρυθμίσεις που κατέθεσε η κυβέρνηση της ΝΔ, μπαίνει στο στόχαστρο κάθε λαϊκή διαμαρτυρία.

Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε νέα καπιταλιστική κρίση και οι ανταγωνισμοί των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων οξύνονται για τη νέα μοιρασιά. Απαραίτητη προϋπόθεση για τα κέρδη τους είναι μια εργατική τάξη τσακισμένη από δικαιώματα και κατακτήσεις. Αντεργατικά μέτρα και καταστολή έρχονται να θωρακίσουν την απρόσκοπτη κερδοφορία τους. Έχουμε πείρα, και στην ανάπτυξή τους και στην κρίση τους ο λαός μάτωσε και πλήρωσε τα κέρδη τους.

Βασικός στόχος τέτοιων αυταρχικών κατασταλτικών μέτρων είναι το ίδιο το εργατικό, ταξικό κίνημα

Το νομοσχέδιο, που έφεραν, είναι διαχρονικός πόθος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Η εργοδοτική τρομοκρατία πάει χέρι – χέρι με νέα βάρβαρα μέτρα και καταστολή. Είναι βαθιά γελασμένη και ανιστόρητη η κυβέρνηση αν νομίζει ότι αυτό το τερατούργημα θα εφαρμοστεί και θα νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας.

Οι εργαζόμενοι έναν δρόμο ξέρουμε και ένα όπλο έχουμε, την οργάνωση και μαζικοποίηση των σωματείων μας. Την πειθαρχημένη, αταλάντευτη και ανειρήνευτη πάλη απέναντι στο βάρβαρο εκμεταλλευτικό σύστημα για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.

ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ

ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ  ΣΤΙΣ 7.30 μ.μ. ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ 

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio