ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΣΒΟΥ|Κάλεσμα της ΕΙΥΛ στην αντιφασιστική συγκέντρωση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου 6/10 ,18:30 στην Πλ.Σαπφούς

Πριν από εφτά περίπου χρόνια,  στις 18 Σεπτέμβρη του 2013 δολοφονείται ο αντιφασίστας μουσικός Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι από μαχαιριές του χρυσαυγίτη Ρουπακιά, στις 12 Σεπτέμβρη του 2013 δέχονται δολοφονική επίθεση μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα από τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής και άλλα φασιστοειδή, το Γενάρη του 2013 δολοφονείται από χρυσαυγίτες ο μετανάστης Σαχζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα, ενώ τον Ιούνιο του 2012 τέσσερις Αιγύπτιοι ψαράδες δέχονται επίθεση από κουκουλοφόρους. Η αλυσίδα των εγκληματικών-δολοφονικών επιθέσεων της Χρυσής Αυγής δεν ξεκινά ούτε τελειώνει εκεί.

                Σήμερα 7 χρόνια μετά από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα η υπόθεση της Χρυσής Αυγής δεν έχει ολοκληρωθεί, με τους κατηγορούμενους να κυκλοφορούν ελεύθεροι, ενώ η εισήγηση της Εισαγγελίας τους ξεπλένει.

                Απέναντι στους ναζιστές-φασίστες, που αποτελούν τα πιο πιστά σκυλιά του συστήματος και χτυπούν σε κάθε ευκαιρία πρόσφυγες/ισσες, μετανάστες/τριες και οποιονδήποτε αγωνίζεται για μια κοινωνία δίκαιη, χωρίς εκμετάλλευση και ρατσισμό, υψώνουμε τείχος λαϊκής αλληλεγγύης και ενότητας. Συμμετέχουμε αποφασιστικά στα ταξικά σωματεία και παλεύουμε για την ανατροπή αυτού του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος και των δεκανικιών του.

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου καλεί το λαό του νησιού να συμμετάσχει δυναμικά στην Αντιφασιστική συγκέντρωση που διοργανώνει το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Σαπφούς, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται λόγω της πανδημίας.

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δε θα πεθάνει μόνος! Τσάκισέ τον!

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio