ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΔΡΑΜΑΣ|ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 7μμ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Την Τρίτη 6 Οκτώβρη μια μέρα πριν την ανακοίνωση της απόφασης της Δίκης της Χρυσής Αυγής το σωματείο μας καλεί κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο και νέα, κάθε λαϊκό άνθρωπο να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στη βαρβαρότητα του Φασισμού.

Πέρασαν πάνω από 7 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα. Η πράξη αυτή ήταν οργανωμένη από την εγκληματική – ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, όπως άλλωστε και όλες οι δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες και σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ. Οι ενέργειες αυτές ακόμα και σήμερα μένουν ατιμώρητες, με τη δίκη των ναζιστών να διαρκεί πάνω από 6 χρόνια.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε με εκκωφαντικό τρόπο τον εγκληματικό χαραχτήρα των θαυμαστών του Χίτλερ. Αποκάλυψε το ρόλο τους ως «τάγμα εφόδου» ενάντια στους εργαζόμενους και τον λαό που αγωνίζεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον. Αποκάλυψε τις υπόγειες και όχι μόνο σχέσεις με επιχειρηματικούς ομίλους, ΜΜΕ, διάφορα κέντρα και μηχανισμούς. Μηχανισμούς και προστάτες που κωλυσιεργούσαν την δίκη για χρόνια, που επέτρεψαν στους δολοφόνους να κυκλοφορούν ελεύθεροι, που άλλαξαν τον ποινικό κώδικα για να πέσουν οι χρυσαυγίτες στα μαλακά, που έφτασαν μέχρι και στην ντροπιαστική απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως.

Αν και το ναζιστικό μόρφωμα συρρικνώθηκε εκλογικά, τα στελέχη του άλλαξαν κόμματα ή ίδρυσαν νέα, το αυγό του φιδιού δεν εξαφανίστηκε. Είναι το εργατικό κίνημα που με τον αγώνα του θα ακυρώσει τη δράση τους. Απέναντι στον φασισμό, στην καπιταλιστική βαρβαρότητα η απάντηση είναι ένα μαζικό, μαχητικό εργατικό κίνημα για την ικανοποίηση των εργατικών λαϊκών αναγκών. Ένα εργατικό κίνημα που θα αγωνίζεται και θα διεκδικεί και που θα εμπνέει και θα διαπαιδαγωγεί τους εργαζόμενους και τη νέα γενιά με την ελπίδα του αγώνα.

Τον φασισμό βαθιά κατάλαβε τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισε τον!!!

Απαίτησή μας είναι να τιμωρηθούν οι θρασύδειλοι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio