ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Προσαρμογή προγραμματισμού δράσης

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Λόγω των δυσμενών συνθηκών της περιόδου που διανύουμε το σωματείο μας προσαρμόζει τον προγραμματισμό του με στόχο να έρθει σε επαφή με τα εκατοντάδες μέλη του και να συζητήσει την οργάνωση του αγώνα μας απέναντι στη βάρβαρη, αντιλαϊκή πολιτική που τσακίζει την υγεία και τα εργασιακά δικαιώματα μας.

Την Κυριακή 8/11, 6.00μ.μ.,  Αγ. Φιλοθέης 5β-πλ. Μητροπόλεως θα γίνει σύσκεψη για τους εργαζόμενους στο κέντρο παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.  Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί αντίστοιχος προγραμματισμός για τους συναδέλφους που ζουν και εργάζονται στα Νότια, Βόρεια και Δυτικά σε συντονισμό με τα αντίστοιχα παραρτήματα του σωματείου μας.

Τώρα είναι ώρα ευθύνης για τον κάθε εργαζόμενο, για τον κάθε συνδικαλιστή να πρωτοστατήσει στην οργάνωση της πάλης για να παρθούν μέτρα για την προστασία της υγείας μας, για να μην περάσει ο εργασιακός μεσαίωνας που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Καλούμε τους συναδέλφους να είναι σε συνεχή επαφή με το σωματείο τους. Να μη μείνει κανένας μόνος του απέναντι στην κυβερνητική και εργοδοτική ασυδοσία.

Καλούμε επιχειρησιακά σωματεία και συνδικαλιστές του κλάδου, να συμμετέχουν στον προγραμματισμό του σωματείου, για να συντονίσουμε τη δράση μας.

Συμμετέχουμε :

  • Τρίτη 10 Νοέμβρη στη μέρα δράσης για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας.
  • Πέμπτη 19 Νοέμβρηστη μέρα δράσης  για τις αστικές συγκοινωνίες, διεκδικώντας τακτικές και ασφαλείς συγκοινωνίες στο Λεκανοπέδιο.
  • Τρίτη 17 Νοέμβρηστις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

ΤΟ Δ.Σ.

 

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio