Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου Καρδίτσας||Η τρομοκρατία δεν θα περάσει του λαού η πάλη θα τη σπάσει

Το συνδικάτο οικοδόμων Καρδίτσας, το σωματείο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου Καρδίτσας και το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Καρδίτσας, καταγγέλλουμε τη συντονισμένη προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκρατίας που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες μέρες στην πόλη μας με αφορμή το Πολυτεχνείο! Μετά την κλήση σε απολογία του προέδρου και γραμματέα της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών για την απόφαση να τιμήσει και να συμμετέχει στον αγωνιστικό εορτασμό του Πολυτεχνείου και εκπροσώπων του Δικτύου Αλληλεγγύης, ήρθε και η απαράδεκτη επίθεση και βίαιη προσαγωγή από αστυνομικούς 2 νέων παιδιών τα οποία βρίσκονταν σε κεντρικό σημείο της πόλης. Και ως κερασάκι στην τούρτα ήρθε και η αυταρχική απόφαση κυβέρνησης και αστυνομίας για απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων σε όλη τη χώρα συνοδευόμενη με απειλές για πρόστιμα…..για το καλό της υγείας μας φυσικά, αφού έτσι θα αποφευχθεί η διασπορά του ιού!!

Το όργιο απειλών, τρομοκρατίας και καταστολής των τελευταίων ημερών από την πλευρά της κυβέρνησης ξεπερνάει κάθε προηγούμενο! Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση φοβάται τη φωνή του λαού και της νεολαίας και προσπαθεί να επιβάλλει «σιωπητήριο» αποκρύπτοντας ταυτόχρονα τις τεράστιες ευθύνες της, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων, για την τραγική κατάσταση στο εθνικό σύστημα υγείας αλλά και για τη διασπορά του covid-19 αφού έκανε τα ιατρικά πρωτόκολλα λάστιχο!

Οι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα αλλά και στην Καρδίτσα, ξέρουν καλά ότι η διασπορά του ιού γίνεται μέσα στους χώρους δουλειάς όπου δεν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, στα ΜΜΜ που είναι «πήχτρα» στον κόσμο αφού δεν αντέχει η οικονομία για επιπλέον λεωφορεία και στα σχολεία όπου όπως τελικά αποδείχτηκε ο κορονοϊός κολλάει στα 25άρια τμήματα παρά τις βεβαιώσεις των «ειδικών» για το αντίθετο! Γι αυτό λοιπόν, ας σταματήσει η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της να μας κουνάει το δάχτυλο και να μιλάει για «ατομική ευθύνη» και να πάρει άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας και ασφάλειας του λαού! Να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών (των ηρώων που χειροκροτούσε πέρυσι και φέτος τους στέλνει στον εισαγγελέα!) αλλά και τα αιτήματα των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας για αποζημιώσεις στο 100%.
Αν νομίζουν ότι με την τρομοκρατία και τις απειλές θα μας φοβίσουν είναι βαθειά νυχτωμένοι. Τους απαντάμε ότι «σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει»! Με αγώνες θα σπάσουμε την τρομοκρατία, θα τιμήσουμε το Πολυτεχνείο και θα υπερασπιστούμε το επίκαιρο μήνυμά του όσο κι αν προσπαθήσουν να το μας εμποδίσουν. Γιατί αυτό φοβάται η κυβέρνηση και οι διάφοροι μπογδάνοι του, ότι το Πολυτεχνείο έδειξε ότι όταν ο λαός και η νεολαία μπορούν να ξεπεράσουν τον φόβο και την ηττοπάθεια και να παλέψουν για τις σύγχρονες ανάγκες τους!

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio