ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΔΡΑΜΑΣ||Το Πολυτεχνείο ζει! ΕΞΩ οι ΗΠΑ- ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ

Το σύνθημα θα ακουστεί και φέτος, δυνατά, κάτω από τις μάσκες, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Το «σιωπητήριο» στους αγώνες δεν θα περάσει!
Οι όποιες μεθοδεύσεις να εμποδιστούν οι αντιιμπεριαλιστικές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα τάχα στο όνομα της πανδημίας, θα πέσουν στο κενό. Άλλωστε, το οργανωμένο κίνημα έχει δείξει στην πράξη ότι έχει την ικανότητα να οργανώνει την πάλη, τηρώντας ταυτόχρονα τα μέτρα προστασίας για τη ζωή και την υγεία του λαού.

Η προσπάθεια απαγόρευσης των εκδηλώσεων για την εξέγερση του Πολυτεχνείου από την κυβέρνηση γίνεται όχι για την προστασία της υγείας, αλλά γιατί την ενοχλεί το περιεχόμενό της, το σύγχρονο αντιιμπεριαλιστικό της μήνυμα. Αυτό της αντιπαράθεσης με τους σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ, της εγκληματικής στήριξης στην επιθετικότητα της Τουρκίας και της μετατροπής της χώρας μας σε μια απέραντη αμερικανονατοϊκή βάση.
Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι νέοι άνθρωποι και οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών όλους αυτούς τους μήνες αντιμετωπίζουμε την χωρίς όρια κοροϊδία της κυβέρνησης που συνεχίζεται και δεν έχει τελειωμό! Μπροστά στον κίνδυνο της πανδημίας έχουν αφήσει πλήρως αθωράκιστο το λαό. Δεν έχουν πάρει ούτε ένα μέτρο ουσιαστικής ανακούφισης της λαϊκής υγείας.

Αφού μπουκώσανε με λεφτά των εργαζομένων τα κανάλια, τους κλινικάρχες, τις μεγάλες επιχειρήσεις, αφού μας άφησαν χωρίς πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας και μας “φλόμωσαν” στην ατομική ευθύνη, θέλουν να μας βάλουν και στο γύψο.

Εν μέσω lockdown φέρνουν νέο νομοσχέδιο-έκτρωμα που χτυπάει το ωράριο και δίνει το δικαίωμα στους εργοδότες να απασχολούν υπερωριακά χωρίς αμοιβή τους εργαζόμενους. Νομοσχέδιο που συνεχίζει τη βρώμικη δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ και στο θέμα της επίθεσης στα συνδικάτα και στην οργανωμένη πάλη των εργαζομένων.
Η κυβέρνηση, αντί να πάρει τώρα μέτρα για τη ζωή του λαού βρήκε την ευκαιρία να προχωρήσει τα σχέδια των απαγορεύσεων και της καταστολής!
Η απόφασή μας είναι ο αγώνας για τη ζωή και τα δικαιώματά μας! Δεν υποχωρούμε!

Το σύνθημα του Πολυτεχνείου “ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΞΩ οι ΗΠΑ – ΕΞΩ το ΝΑΤΟ” παραμένει επίκαιρο, 47 χρόνια μετά.

Παλεύουμε για:

 Να κλείσουν ΟΛΕΣ οι αμερικανονατοϊκές βάσεις του θανάτου.
 Καμιά εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς στη Μεσόγειο και τη γύρω περιοχή.
 Καμία συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό, να γυρίσουν πίσω τα στρατεύματα που βρίσκονται εκτός συνόρων.
 Καμιά αλλαγή συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν.
 Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ με το λαό νοικοκύρη στον τόπο του

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio