Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά|| Πρωτοβουλίες αλληλεγγύης

Είναι ανάγκη αυτή την περίοδο να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους εργαζόμενους, στους ανέργους, στις οικογένειές τους, στα παιδιά που βασανίζονται από την αντιλαϊκή πολιτική και την εργοδοσία.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά, παρέδωσε σήμερα είδη πρώτης ανάγκης (λάδι, κρέας, ζυμαρικά κλπ) σε 40 οικογένειες συναδέλφων που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Καλούμε τους συναδέλφους του κλάδου να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουμε να μην μείνει κανένας μόνος του στην επίθεση που δεχόμαστε στην ζωή μας. Δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στον συνάδελφο, στον άνεργο, στον μετανάστη.

Παράλληλα, αναδεικνύουμε την ανάγκη σήμερα να ενταθεί η πάλη των εργαζόμενων σε κάθε χώρο δουλειάς για ζωή και δουλειά με δικαιώματα. Είναι η μόνη διέξοδος για τον εργαζόμενο, που βλέπει στο όνομα της πανδημίας, να νομοθετούνται απο την κυβέρνηση μια σειρά αντιλαϊκά νομοσχέδια με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή για όλους μας.

Ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο που η ανεργία, η απληρωσιά, τα ζητήματα της υγείας και της παιδείας, έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις, έχουμε σοβαρό καθήκον να βρεθούμε δίπλα στους εργαζόμενους και να βοηθήσουμε όσο και όπως μπορούμε.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio