ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΣΒΟΥ||Δελτίο Τύπου στήριξης στους αγώνες της εκπαιδευτικής κοινότητας ενάντια του νομοσχεδίου για τα Πανεπιστήμια

Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να ενισχύσει τα πανεπιστήμια με διδακτικό προσωπικό και υποδομές απαντάει με το μόνο πράγμα που ξέρει την καταστολή και περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις, όπως ακριβώς έκανε και για την υγεία που δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μετρό προάσπισης ενάντια στην πανδημία.

Με αυτές τις τακτικές καταστολής, αστυνομοκρατίας και απαγόρευσης των συναθροίσεων νομίζουν ότι θα κάμψουν τις διεκδικήσεις μαθητών, φοιτητών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων. Με τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους, όμως, απέδειξαν με τον πιο περίτρανο τρόπο, ότι δεν φοβούνται και δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν ανενόχλητη την κυβέρνηση να νομοθετεί εις βάρος της ζωής τους.

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου στηρίζει τους δίκαιους αγώνες των φοιτητών, των σπουδαστών και των εκπαιδευτικών για διδακτικό προσωπικό και υποδομές, για ανοιχτές σχολές και απρόσκοπτες σπουδές. Ενάντια στην ένταση της καταστολής, την υποχρηματοδότηση της φοιτητικής μέριμνας και της Παιδείας.

Μαζί εργαζόμενοι και νεολαία θα υψώσουμε το ανάστημα μας και δεν θα πάμε ούτε ένα βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις μας.

Το κατάπτυστο Νομοσχέδιο ακόμα και να ψηφιστεί, θα μείνει στα χαρτιά . Οι αγώνες συνεχίζονται

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio