Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Κάτω τα χέρια από την Κυριακή αργία

Παρεμβάσεις για την υπεράσπιση της Κυριακάτικης αργίας και ενάντια στην Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων πραγματοποίησαν σήμερα Σωματεία και εργαζόμενοι στο Εμπόριο σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Στην Αθήνα, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων (ΣΕΑ), προχώρησε σε παρεμβάσεις στην οδό Ερμού, ενώ το παράρτημα Περιστερίου του ΣΕΑ πραγματοποίησε ανάλογη παρέμβαση στον πεζόδρομο της πόλης. Κατήγγειλαν την Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων για μια ακόμη Κυριακή, με την κυβέρνηση να έχει ανάψει το «πράσινο φως», με ΚΥΑ που εκδόθηκε την περασμένη βδομάδα, στις επιχειρήσεις στο λιανεμπόριο και τα σούπερ μάρκετ να λειτουργήσουν, για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα, και την Κυριακή.

Σημειώνεται ότι στην ίδια ΚΥΑ έχει προβλεφθεί και προαιρετικό διευρυμένο ωράριο λειτουργίας από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ. για το λιανεμπόριο και από τις 7 π.μ. έως τις 10.30 μ.μ. για τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων.

Παράλληλα απηύθυναν κάλεσμα οργάνωσης του αγώνα ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα της κυβέρνησης με το οποίο δρομολογούνται οι ανατροπές του αιώνα. Κάλεσαν επίσης στην γενική συνέλευση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας που θα γίνει την Κυριακή 30 Μάη στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Μητροπόλεως.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio