Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς: Εξόρμηση ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο και Γενική Συνέλευση

Εξόρμηση πραγματοποιήθηκε την Πεμπτη 20 Μαϊου από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς στην Κεντρική Πλατεία της πόλης στο πλαίσιο προετοιμασίας της απάντησης των εργαζομένων στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο.
Το Σωματείο ενημέρωσε τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής για το περιεχόμενο του αντεργατικού νομοσχεδίου, ενώ απηύθυνε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής των μελών του σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 26 Μάη στις 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα των Συνταξιούχων του Δημοσίου με θέμα το πως θα κλιμακωθεί ο αγώνα ενάντια στο νόμο έκτρωμα.
Επίσης την Κυριακή 23 Μάη το Σωματείο μας μάζι με το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς απέκλεισε δύο καταστήματα που επιχείρησαν να λειτουργήσουν, περιφρουρώντας την απόφαση του ΕΚΛ για 24ωρη απεργία και προασπίζοντας στην πράξη την Κυριακάτικη υποχρεωτική αργία.
Οι παραπάνω κινητοποιήσεις, η Πρωτομαγιάτικη απεργία της 6ης Μάη μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε, να σταματήσουμε αυτή τη «σφαγή» που ετοιμάζουν στο 8ωρο και συνολικά στα εργασιακά μας δικαιώματα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας με το
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων: 6973311744 6951520858,
e mail Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων: [email protected]

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio