Δελτίο τύπου του συλλόγου εμποροϋπαλλήλων Αθήνας για την ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ, για την δική σε δεύτερο βαθμό της ΧΑ

Όλοι στη συγκέντρωση στο Εφετείο στις 15 Ιούνη στις 8:00π.μ.

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Δίνουμε δυναμικό παρών την Τετάρτη 15 Ιούνη, 8.00π.μ. στη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο, ημέρα που ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Συμβάλουμε με την παρουσία μας ώστε να μπουν ακόμα πιο βαθιά στη φυλακή οι εγκληματίες της ναζιστικής οργάνωσης.

Η πάλη ενάντια στο φασισμό και το σύστημα που τον γεννά δεν σταματά. Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο φασισμό, χωρίς κανέναν εφησυχασμό, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, παντού! Να μη δώσουμε κανένα χώρο στους φασίστες να σταθούν, να μη μπορούν να σηκώσουν κεφάλι πουθενά!

Ξεβρομίζουμε τις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς από το φασιστικό δηλητήριο, το ρατσισμό και την ξενοφοβία. Αποκαλύπτουμε τον πραγματικό αντίπαλο, το σύστημα που γεννά φτώχεια και πολέμους και καλλιεργεί τον εθνικισμό «για να σκοτώνονται οι λαοί για τ΄ αφέντη το ψωμί».

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στους φασίστες και τα αφεντικά τους. Δυναμώνουμε τον αγώνα για τη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων και της νεολαίας. Η καταδίκη των ΝΑΖΙ ήταν μια μεγάλη νίκη του λαού, των αγώνων των εργαζομένων. Συνεχίζουμε μέχρι να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει, στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio