Δελτίο τύπου ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου

Η 9η Νοέμβρη ήταν μια όμορφη μέρα για την Εργατική τάξη της χώρας μας όπως και του νησιού μας. Οι εργαζόμενοι είδαν τι μπορούν να καταφέρουν μέσα από τον αγώνα τους, δείξανε την δύναμη τους και πλέον είναι ακόμα πιο έτοιμοι για να συνεχίσουν των αγώνα τους απέναντι στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την ακρίβεια, τους χαμηλούς μισθούς, τις μεσαιωνικές συνθήκες εργασίας.

Η μαζική μαχητική απεργιακή κινητοποίηση που έγινε μπροστά στην πύλη του νοσοκομείου, όπου και συμμετείχε το σωματείο μας, αλλά και η αυτοκινητοπορεία που πραγματοποιήθηκε μέχρι τα γραφεία της ΔΕΗ στο κέντρο του νησιού έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα σε κράτος και εργοδοσία, ότι δεν θα πεινάσουμε, δεν θα κρυώσουμε εμείς και τα παιδιά μας για τα κέρδη των λίγων.

Τώρα είναι η στιγμή να δυναμώσει και άλλο ο αγώνας, να αγκαλιάσει όλο και περισσότερους εργαζόμενους, όλο και περισσότερα σωματεία, αγώνας συλλογικός, αλληλέγγυος που δεν θα λογαριάζει την τρομοκρατία και την καταστολή, που θα εμπνέεται από το ανάστημα που σηκώνει κάθε εργαζόμενος. Ο αγώνας αυτός θα σπάει στην πράξη την αναμονή και την ανοχή που καλλιεργούν πρώην και νυν επίδοξοι σωτήρες. Ο αγώνας αυτός θα βάζει στο προσκήνιο τις σύγχρονες ανάγκες μας και δεν θα συμβιβάζεται με τα ψίχουλα και τα τρύπια καλάθια.

Η απεργία αυτή μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσουμε για τις μάχες που έχουμε μπροστά μας με πρώτη την μάχη ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Παίρνοντας αμέσως μετά στην μάχη για το δυνάμωμα του Σωματείου μας μέσα από την μαζικοποίηση του στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Όλοι στον αγώνα.

 

 

 

 

 

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio