Ανακοίνωση του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΌΧΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

ΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΊΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ!

Συναδέλφισες-Συνάδελφοι,

συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα με τους δεκάδες νεκρούς στα Τέμπη.

ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30,

ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ!

Δεν «μασάμε» πια από ψεύτικα λόγια και το κακό «παίξιμο» όλων αυτών που κάνουν τους λυπημένους καθ’ υπόδειξη των επικοινωνιολόγων τους. Όλες οι κυβερνήσεις και τα αστικά κόμματα, διαχρονικά, έβαλαν το χεράκι τους για να φτάσουμε ως εδώ.

Εμείς οι εργαζόμενοι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας σε κάθε εργασιακό χώρο,  καμία εμπιστοσύνη σε κυβερνήσεις και εργοδοσία που στο βωμό της κερδοφορίας δεν υπολογίζουν τίποτα.

Απαιτούμε, το έγκλημα στα Τέμπη να μην μείνει ατιμώρητο, να πληρώσουν οι πραγματικοί υπεύθυνοι και οι πολιτικές τους, να μην θυσιάζονται οι εργαζόμενοι για τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ!

Να παρθούν μέτρα ασφάλειας και υγείας για όλους τους εργαζόμενους.

Δίνουμε τη μάχη της ενημέρωσης μέχρι την τελευταία στιγμή, ώστε την Τετάρτη 8/3 στις 6:30μμ, να πλημμυρίσει η ενδέκατη από εργαζόμενους , φοιτητές, νέες και νέους. Να γίνουμε ένα ορμητικό ποτάμι αγώνα που θα πνίξει τις πολιτικές που θεωρούν τις ζωές μας κόστος.

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ 8Η ΜΑΡΤΗ, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας της Εργατικής Τάξης, στο δρόμο του συλλογικού αγώνα!

Για να μην θρηνήσει καμιά μάνα τα παιδιά της λόγω καπιταλιστικών «ανθρώπινων λαθών»! Να μην συμβιβαστούμε με τη βαρβαρότητα που έχει θάψει τις ζωές των παιδιών μας κάτω από τα κέρδη των ομίλων.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio