Δελτίο τύπου του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας για την πτώχευση στα Χόντος

Σχετικά με την απόφαση πτώχευσης της επιχείρησης ΧΟΝΤΟΣ ΠΑΛΛΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

(πρώην Γεώργιος Χόντος Πολυκαταστήματα που περιλαμβάνει τρία καταστήματα  της οδού Πατησίων, της Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας και της Νέας Ιωνίας):

  Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας όλα αυτά τα χρόνια που οι εργαζόμενοι στη συγκεκριμένη επιχείρηση τραβούν  το δικό τους  Γολγοθά, στέκεται αταλάντευτα  στο πλευρό τους  και στηρίζει  το δίκαιο αγώνα τους για καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών ,επιδομάτων ,δώρων ,των αποζημιώσεων τους ,το δικαίωμα τους στην εργασία.

  Πάνω από 4 χρόνια η συγκεκριμένη εργοδοσία με τις πλάτες των κυβερνήσεων και του Υπουργείου εργασίας κρατάει τους εργαζόμενους όμηρους της απληρωσιάς και  της ανέχειας.  Το παιχνίδι γνωστό και χιλιοπαιγμένο με  ανέξοδες δηλώσεις και δεσμεύσεις  εκατέρωθεν , πάνω στις πλάτες των εργαζόμενων  άφηνα στο απυρόβλητο την μεγαλοεργοδοσία .

  Μονόδρομος  για τους εργαζόμενους είναι η οργανωμένη συλλογική πάλη απέναντι στην εργοδοσία και τις κυβερνήσεις της . Συσπειρωμένοι στο κλαδικό μας σωματείο να παλέψουμε  για τα δικαιώματα μας .

  Απέναντι σε όποια διαδικασία πτώχευσης και πλειστηριασμού  ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας απαιτεί να έχουν προτεραιότητα οι  συνολικές απαιτήσεις των εργαζομένων. Να προηγηθούν η  καταβολή των μισθών και οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio