Σύλλογος Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν.Λάρισας: ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν.Λάρισας, καταγγέλλει τη διαδικασία των «αρχαιρεσιών» που διενεργούνται αυτές τις μέρες στο σωματείο-μηχανισμό «Εμπορίου – Τροφίμων – Σούπερ Μάρκετ Αθηνών». Όργιο εκβιασμών και τρομοκρατίας προς τους εργαζόμενους σημειώνεται κατά την διάρκεια των εκλογών του συγκεκριμένου σωματείου, προκειμένου να διασφαλιστούν οι επιθυμητοί συσχετισμοί για τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ώρα που η εργατική τάξη της χώρας στενάζει με τα μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση που υπερασπίζονται, την ώρα που οι εμποροϋπάλληλοι  δίνουν μάχη να επιβιώσουν με την απληρωσιά στον κλάδο να σπάει κόκκαλα, ο εργοδοτικός συνδικαλισμός, οι διευθυντάδες των σούπερ – μάρκετ, προσπαθούν να υλοποιήσουν τον στόχο τους, που πολλαπλά οφέλη θα έχει γι’ αυτούς, διαμορφώνοντας καλύτερους για την εργοδοσία συσχετισμούς, τόσο στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας όσο και  στη ΓΣΕΕ, και ταυτόχρονα φοβίζοντας και εκβιάζοντας τους εργαζόμενους για το τι θα ψηφίσουν, θυμίζοντας τους ποιο είναι το αφεντικό και ποιος κάνει κουμάντο.

Καλούμε τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ της Αθήνας, να αντισταθούν στις μεθοδεύσεις αυτές! Να μη φοβηθούν, να ψηφίσουν με γνώμονα το δικό τους συμφέρον κι όχι της εργοδοσίας!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και στο νομό μας να βγάλουν συμπεράσματα, να καταδικάσουν με κάθε τρόπο τις βρωμιές και τις νοθείες που γίνονται εις βάρος τους. Κυρίως  να συσπειρωθούν στο ταξικό, κλαδικό μας σωματείο.

Οι εργαζόμενοι πρωταγωνιστές των εξελίξεων και όχι στην γωνία! Όλα αυτά που γίνονται αφορούν τη δική μας ζωή, το δικό μας μεροκάματο άρα θα πρέπει να έχουμε τον πρώτο λόγο κι όχι τον τελευταίο. Να μην επιτρέψουμε να μας εκπροσωπεί η εργοδοσία στα συνδικάτα, αλλά συνάδελφοί εργαζόμενοι που έχουν τα ίδια άγχη και αγωνίες με εμάς, που έχουν ξεχωρίσει τα συμφέροντα των εργαζομένων από αυτά των εργοδοτών!

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Οργάνωση και αγώνας παντού!

Συνδικάτα Ταξικά, Όχι Εργοδοτικά!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio