ΠΑΜΕ: Παρεμβάσεις σε Δικηγορικό Σύλλογο και Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τον μηχανισμό της εργοδοσίας στα super market

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ και εκλεγμένων συνδικαλιστών στη ΓΣΕΕ, το ΕΚΑ και την ΟΙΥΕ πραγματοποίησαν χθες και σήμερα, συναντήσεις-παρεμβάσεις στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, στο πλαίσιο της προσπάθειας να αναδειχθούν οι εργοδοτικές αθλιότητες, αλλά και οι απαράδεκτες διαδικασίες που γίνονται κατ’ εξακολούθηση πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των «αρχαιρεσιών» του σωματείου-μηχανισμού με τον τίτλο «Ένωση Υπαλλήλων Εμπορίου Τροφίμων και Σούπερ Μάρκετ Αθηνών».

Στις συναντήσεις παρουσιάστηκαν και δόθηκαν στοιχεία για τις διάτρητες και άθλιες διαδικασίες με βάση τις οποίες διεξάγονται οι αρχαιρεσίες καθώς και οι σημαντικές ευθύνες των δικηγόρων που έχουν ρόλο δικαστικού αντιπροσώπου αλλά και των δικαστών.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν θέση απέναντι στην προσπάθεια της εργοδοσίας να ελέγξει το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα. Είναι ζήτημα που πρώτα και κύρια αφορά τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους. Ήδη δεκάδες οργανώσεις έχουν καταγγείλει τις αθλιότητες του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Έξω η εργοδοσία από τα σωματεία!

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio