Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Μαζική εξόρμηση στα McArthurGlen

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  Σύλλογος  Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, το Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού, ο Σύνδεσμος Ιδιω. Υπα/λων Ανων. Εταιρειών & Γραφείων, το Σωματείο Καθαριστριών-Καθαριστών Ν. Αττικής & Περιχώρων, το ΣΕΤΗΠ, όπως και το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου θα πραγματοποιήσουμε  παρέμβαση το Σάββατο 9 Δεκέμβρη 2017 στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen στα Σπάτα, με αφορμή εκατοντάδες καταγγελίες εργαζομένων από το χώρο αυτό που αφορούν στην συστηματική καταστρατήγηση ωραρίου εργασίας, στις απλήρωτες υπερωρίες, στην κατάργηση από την εργοδοσία όλων των εθιμικών αργιών και στο στόχο της εργοδοσίας,  στον συγκεκριμένο χώρο, να λειτουργεί όλες τις Κυριακές του χρόνου.

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γεν. Διευ/ντή του συγκεκριμένου χώρου, κο. Κασιμάτη, με αίτημα να σταματήσει αυτό το συνεχές ξεζούμισμα των χιλιάδων εργαζομένων στο χώρο αυτό. Είναι εργαζόμενοι και όχι σκλάβοι.

Η απάντηση του Γεν. Διευ/ντή ήταν η εξής ¨στην Ευρώπη λειτουργούν κανονικά οι επιχειρήσεις όλες τις ημέρες της εβδομάδας και δεν καταλαβαίνω γιατί εδώ να υπάρχει ειδικό εργασιακό καθεστώς και οι εργαζόμενοι να κουράζονται να εργαστούν ¨.

Απαντάμε με μαζική παρέμβαση το Σάββατο 9 Δεκέμβρη 2017 στο McArthurGlen.

 

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio