ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ-ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΩΡΑ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 – ΣΣΕ – ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

παλεύουμε για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, κατάργηση των ελαστικών μορφών, αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, μείωση του εργάσιμου χρόνου. Διεκδικούμε τη Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας, την οποία δεν τη βλέπουμε συντεχνιακά και ξεκομμένα από το ζήτημα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Συμμετέχουμε στη δράση του κλαδικού μας σωματείου. Χτίζουμε το δικό μας αντίπαλο δέος για την υπεράσπιση της ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Παίρνουμε μέρος στη  Γενική Συνέλευση Κυριακή 4 Φλεβάρη, ώρα 11:00 το πρωί

στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας,

για να συζητήσουμε τις εξελίξεις στα Εργασιακά με επίκεντρο τις συλλογικές συμβάσεις. Τι δικαιούμαστε ως τώρα – τι θέλουν να μας πάρουν – ποια η πρόταση του σωματείου για τις συλλογικές συμβάσεις – σχέδιο δράσης.

Με ζωντανές διαδικασίες, στη Γενική μας Συνέλευση παίρνουμε το λόγο, συζητάμε, μεταφέρουμε τις αγωνίες, τις ανησυχίες, τον προβληματισμό που εκφράζουν οι συνάδελφοι  σε κάθε χώρο δουλειάς στον κλάδο μας.

Έχοντας δώσει εκατοντάδες μάχες, κάνουμε απολογισμό της δράσης του Σωματείου μας . Δεν θεωρούμε ότι έχουμε καταφέρει τα πάντα, ότι τα έχουμε κάνει όλα καλά, αυτά θα συζητήσουμε στη Γενική Συνέλευση του σωματείου στις 04/02. Θα συζητήσουμε για τις αδυναμίες που θέλουμε να διορθώσουμε. Θα τις επισημάνουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο μήπως εκτεθούμε στους συναδέλφους μας.

Καλούμε κάθε έναν εργαζόμενο που γνώρισε τη δράση, την αλληλεγγύη του σωματείου, που εκτιμά τις θέσεις, το κύρος και το δυναμισμό του, αλλά κι αυτόν που μέχρι τώρα δεν ήξερε τι σημαίνει σωματείο, φοβόταν, δίσταζε, να πάρει μέρος στη συζήτηση που θα γίνει στη Γενική Συνέλευση.

Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας να είμαστε εκεί.

ΤΟ Δ.Σ.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio