Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Για τη δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση μαθητών και φοιτητών

  Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καταγγέλλει και καταδικάζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, για τη δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση μαθητών και φοιτητών, όταν πήγαν να αποκαθηλώσουν το άγαλμα Τρούμαν, σε μια συμβολική κίνηση καταδίκης του αμερικανικού ιμπεριαλισμού.

 Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την κυβέρνηση για  τον τραυματισμό 3 φοιτητών και τις προσαγωγές που έγιναν.

 Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι ο νεκροθάφτης των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης-του λαού και της νεολαίας.

Είναι η κυβέρνηση που προωθεί την πολιτική των αφεντικών που υπηρετεί, με ρόπαλα και ΜΑΤ, σε  όποιον σηκώνει κεφάλι και διεκδικεί.

Σήμερα τόλμησαν και χτύπησαν  ¨τα παιδιά μας¨ που βροντοφώναζαν ΟΥΤΕ ΓΗ  ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ και ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

 ¨Τα παιδιά μας¨ που διαδήλωναν για να σταματήσει η αιματοχυσία στην Συρία και για την εμπλοκή της Ελλάδας στη δολοφονία του συριακού λαού καθιστώντας την πατρίδα μας ορμητήριο των επεμβάσεων. Παίρνοντας τα εύσημα από τους δολοφόνους των λαών, εμπλέκοντας τη χωρά μας σε επικίνδυνους πολεμικούς σχεδιασμούς.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους αύριο- όλο το λαό να κατέβει μαζικά στο συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 7 μ.μ. ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio