Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης: ΔΤ για τις συλλήψεις στην Σάμο

Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης καταγγέλλει την σύλληψη δέκα μελών της Επιτροπής Ειρήνης Σάμου, γιατί έγραφαν συνθήματα ενάντια στην απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που εμπλέκει την χώρα μας σε επικίνδυνα παιχνίδια, στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί στην επίθεση που δέχτηκαν από τα ΜΑΤ, εργαζόμενοι, φοιτητές και μαθητές, όταν προσπάθησαν να κατεβάσουν το άγαλμα του μακελάρη των λαών Τρούμαν, στην καταδίκη στρατιώτη που πήρε μέρος σε αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο.

Μετά και το νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα ενάντια στο λαό της Συρίας, με την συμμετοχή και της ελληνικής κυβέρνησης, μετά την πρόσφατη απαράδεκτη άσκηση στην 113 Πτέρυγα Μάχης, που σαν σενάριο είχε την αντιμετώπιση πλήθους διαδηλωτών, γίνεται προφανές πως η κυβέρνηση, στο όνομα της «ανάπτυξης», γίνεται σημαιοφόρος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, για τα συμφέροντα και των ελληνικών μονοπωλίων. Έχει κάνει την χώρα μας, μια απέραντη βάση για τους πολέμους τους. Προσπαθεί να χτυπήσει με κάθε τρόπο το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα, όσους σηκώνουν κεφάλι ενάντια στην πολιτική που προκαλεί φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά.

          Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης απαιτεί καμία δίωξη όσων αγωνίζονται ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, καμία συμμετοχή της χώρας μας στους επικίνδυνους σχεδιασμούς. Κανένας έλληνας στρατιωτικός εκτός συνόρων. Αποδέσμευση από ΝΑΤΟ και ΕΕ. Να κλείσουν τώρα οι βάσεις του θανάτου.

            Συμμετέχουμε στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση την Τρίτη στις 10:30π.μ. στο Αγ Βενιζέλου.

Ούτε γη, ούτε νερό, στους φονιάδες των λαών!!!

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio