ΡΕΣΙΤΑΛ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες του ξεπεσμού του εργοδοτικού συνδικαλισμού στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Απρόκλητη επίθεση μέσα στην αίθουσα διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, δέχτηκαν τα μέλη του ΔΣ του ΕΚΗ Δ.Σ και Γ.Ξ όταν προσπάθησαν να μιλήσουν με τη δικαστικό προκειμένου να διευκρινιστεί ο αριθμός των ψηφισάντων και το κλείσιμο της εκλογικής διαδικασίας.

Βρισιές, προπηλακισμοί και χειροδικίες ήταν η απάντηση της κυρίας Σ.Καρατσάλη (υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι εργαζόμενη αλλά αυτοαπασχολούμενη με ατομική επιχείρηση ενεργή) και του συζύγου της, μιας και τέτοιες διαδικασίες θέλουν να επιβάλουν στο συνδικαλιστικό κίνημα. Εκλογές μακριά από τους εργαζόμενους, πίσω από κλειστές πόρτες και περιφρουρημένες διαδικασίες…

Ερωτηματικά προκαλεί και η εχθρική στάση της δικαστικού που παρίστατο στη διαδικασία, απέναντι στο έννομο συμφέρον των εκλεγμένων στο β’ βάθμιο όργανο στο οποίο το εν λόγω σωματείο εκλέγει αντιπροσώπους.

Για μια ακόμα φορά τους υπενθυμίζουμε, όση λάσπη και αν ρίξουν, όσους μηχανισμούς και αν ενεργοποιήσουν, το σωματείο μας, οι ταξικές δυνάμεις, οι τίμιοι εργαζόμενοι, δεν θα παραιτηθούμε από την προσπάθεια μας, να ξεσκεπάσουμε ανθρώπους και διαδικασίες που προσβάλουν το συνδικαλιστικό κίνημα. Δεν θα παραιτηθούμε από την προσπάθεια για σωματεία ανοιχτά, μαζικά, με διαφανείς διαδικασίες, με πραγματικούς εργάτες, που θα παλεύουν για την καλυτέρευση της ζωής των εργαζομένων.

«Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει»

Και για να μην υπάρχει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιος είναι ο «κλέφτης» και ποιος ο «νοικοκύρης», παραθέτουμε τα σχετικά video με την επίθεση στους συνδικαλιστές του σωματείου μας.

Αυτοί που μιλούσαν όλες αυτές τις ημέρες για «τραμπούκους του ΠΑΜΕ» και αναπαρήγαγαν όλη την βρόμικη προπαγάνδα περί «επίθεσης» ας βρουν άλλο γαϊτανάκι να αναπαράγουν

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio