Χιουμοριστικό βίντεο για την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ και την προσπάθεια υπονόμευσης της απεργίας! Συνεχίζουμε κόντρα σε εργοδοσία και κυβέρνηση!

Χιουμοριστικό βίντεο από συναδέλφους από την Αθήνα!

Η κυβέρνηση αξιοποιεί τη σήψη και τη σαπίλα των δυνάμεων που βρίσκονται στην ηγεσία της ΓΣΕΕ, για να τελειώσει με τα συνδικάτα! ΣΕΒ, εφοπλιστές, μεγαλοξενοδόχοι, επιχειρηματικοί όμιλοι, έχουν στο στόχο το ταξικό κίνημα.

Τους ενοχλεί η απεργία, τους ενοχλούν οι αγώνες που θίγουν τα συμφέροντα της εργοδοσίας. Θέλουν και απαιτούν σιγή νεκροταφείου! Θέλουν σωματεία-χειροκροτητές των επιχειρηματικών ομίλων, του εταιρισμού και της ανταγωνιστικότητας.

Οι δυνάμεις της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ τις τελευταίες μέρες έκαναν τα αδύνατα-δυνατά για να μην γίνει απεργία, έπαιζαν με τις ημερομηνίες προκειμένου να προκαλέσουν σύγχυση στους εργαζόμενους. Έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν “δηλώσεις μετάνοιας” από σωματεία ώστε να πάρουν πίσω τις απεργιακές αποφάσεις. Δεν ήθελαν την απεργία!

Έχουν συμφωνήσει με την κυβέρνηση και παράλληλα έχουν πάρει ανταλλάγματα. Έχουν παραδώσει τα κλειδιά των συνδικάτων στην κυβέρνηση. Για αυτό και το καλοκαίρι το κτίριο της ΓΣΕΕ έγινε το μεγαλύτερο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ, με καθημερινές επισκέψεις υπουργών και βουλευτών της.

Χθες αφού αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε μία απεργία που δεν ήθελαν, έβγαλαν τάχα αγωνιστική φωνή αλλά στο τέλος έγιναν περίγελος σε όλη τη χώρα από τις εικόνες με την γύμνια τους και την πλήρη απουσία τους, σε κάθε πόλη και σε κάθε κλάδο.

Αυτοί είναι που παριστάνουν τους εκπροσώπους της εργατικής τάξης. Μια χούφτα εργατοπατέρες που στην Αθήνα, δεν ξεπέρασαν τους 20 ανθρώπους και κάνουν αγώνες… στα social media μετρώντας likes!

Σε αρκετές πόλεις που τάχα έχουν τη συντριπτική πλειοψηφία με βάση τις μαϊμούδες που παρουσιάζουν, δεν εμφανίστηκαν καν.

Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση φέρνει νομοσχέδιο που τσακίζει τα δικαιώματα και τους μισθούς των πολλών για χάρη μιας χούφτας επιχειρηματιών και “επενδυτών”, προσπαθώντας παράλληλα να παρέμβει στις συλλογικές αποφάσεις και τη ζωή των συνδικάτων, απαιτώντας “σιγή νεκροταφείου”.

Η εργοδοσία και η κυβέρνηση πήραν χθες το μήνυμα!

Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ δεν μπόρεσε να κρυφτεί από τα ΜΜΕ. Πέρα από τη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, την ίδια στιγμή στο Λεκανοπέδιο υπήρχαν απεργιακές συγκεντρώσεις στον Πειραιά, στο Λαύριο, στην Ελευσίνα και σε όλες τις πόλεις της χώρας.

Ο αγώνας ενάντια στο πολυνομοσχέδιο-σκούπα της κυβέρνησης συνεχίζεται!

Η ανάπτυξη τους τσακίζει ότι άφησε όρθιο η κρίση τους!

Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα! Όλοι στον αγώνα!

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio