ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ-ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ|ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ 7 ΑΠΡΙΛΗ – ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Ως Σύλλογος Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν.Λάρισας, στηρίζουμε τα αιτήματα των υγειονομικών, αγωνιζόμαστε μαζί τους για την πραγματική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας, για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων των εργαζομένων και όλου του λαού. Συμμετέχουμε στην συμβολική κινητοποίηση την Τρίτη 7 Απριλίου στις 10.30 π.μ. στην πύλη του Γενικού  Νοσοκομείου Λάρισας στα πλαίσια της πανελλαδικής ημέρας δράσης στις δημόσιες δομές υγείας.

Να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας! Πετάνε το μπαλάκι σε εμάς μέσα από διαδικτυακές καμπάνιες τύπου #menoume spiti, καλλιεργώντας την ατομική ευθύνη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, η οποία δεν αφορά τα αυτονόητα μέτρα ατομικής υγιεινής, την ευθύνη που έχει ο καθένας για μέτρα προστασίας του ίδιου, της οικογένειάς του και του κοινωνικού συνόλου.  Η επίκληση στην ατομική ευθύνη γίνεται για να κρύψει κάτω από το χαλί τις τραγικές ελλείψεις στα νοσοκομεία, σε προσωπικό και εξοπλισμό.

Απαιτούμε:

– Επίταξη τώρα, πριν να είναι πολύ αργά, των κρεβατιών, των κλινικών, των εργαστηρίων, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του ιδιωτικού τομέα μαζί με το προσωπικό ώστε να ενταχθούν στον κρατικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

– Επίταξη τώρα όλων των κρεβατιών ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα.

– Απαγόρευση διενέργειας διαγνωστικών test για κορονοϊό στον ιδιωτικό τομέα. Διενέργεια test μόνο βάσει επιστημονικών ενδείξεων, απολύτως δωρεάν και με ευθύνη των κρατικών φορέων σε μεγάλες ομάδες πληθυσμού σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio