Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας|

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας εκφράζει την αλληλεγγύη του στους συναδέλφους στις αποθήκες ανταλλακτικών αυτοκίνητων και βαρέων οχημάτων.

Εν μέσω πανδημίας, κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, με κίνδυνο της υγείας τους και των οικογενειών τους, συνεχίζουν να  εργάζονται για να εξυπηρετούν τα οχήματα που χρειάζονται επισκευή, για να καλυφθούν ζωτικής σημασίας ανάγκες όπως: ασθενοφόρα δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αυτοκίνητα ευπαθών ομάδων του πληθυσμού (ΑμΕΑ), οχήματα ανεφοδιασμού τροφίμων, super market και πολιτών, οχήματα βαρέως τύπου για τη μεταφορά προϊόντων και υγειονομικού υλικού, γενικά  όλων των είδων που χρειάζονται για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την ομαλή μεταφορά και μετακίνηση.

 Απαιτούμε τόσο από την κυβέρνηση όσο και την εργοδοσία των μεγάλων αντιπροσωπειών να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας, να μην υπάρξει καμία μεταβολή στις εργασιακές σχέσεις με πρόσχημα τα «σπασμένα» της πανδημίας, να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους των αποθηκών.

Οι συνάδελφοι στις αποθήκες μαζί με τους συναδέλφους άλλων κλάδων, όπως υγειονομικούς, καθαρίστριες, εργαζόμενους στα super market και στις τηλεπικοινωνίες, είναι στη μάχη για να κρατηθεί όρθια η κοινωνία και οι ανάγκες του λαού.

Καλούμε τους συναδέλφους να καταγγείλουν όποια ζητήματα προκύπτουν σε ελλείψεις στην υγιεινή και ασφάλεια και  καταπάτησης εργασιακών δικαιωμάτων από την εργοδοσία με αφορμή την πανδημία.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ!

ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΑ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio