ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ Ι/Υ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ|Τετάρτη 15 Απρίλη: μέρα παρέμβασης και δράσης, ενημέρωσης και διεκδίκησης στους εργασιακούς χώρους των αλυσίδων super market

Το σωματείο Εμποροϋπαλήλων και λοιπών Ι/Υ ν. Ιωαννίνων από πολύ νωρίς και με την έναρξη των μέτρων για την πανδημία, ανέδειξε την άγρια κατάσταση που εξελισσόταν μέσα στους χώρους των super market. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους συναδέλφους μας φέρνοντας στο προσκήνιο αιτήματα για άμεση προστασία των εργαζομένων απέναντι στον κορονοιό. Η συλλογική διεκδίκηση και όχι η ατομική ευθύνη ήταν αυτή που πίεσε και έφερε κάποια ελάχιστα μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς.

Σήμερα ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας να οριστεί η Τετάρτη 15 Απρίλη, ως μέρα παρέμβασης και δράσης, ενημέρωσης και διεκδίκησης στους εργασιακούς χώρους των αλυσίδων super market παίρνει απόφαση και στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, να βρεθούν στα καταστήματα, στην έναρξη των βαρδιών, στα διαλείμματα, στο σχόλασμα. Να αναδειχτούν τα αιτήματα προστασίας, να στηριχθούν οι συνάδελφοι μας στα super market, να καταγγελθούν οι εργοδοτικές αυθαιρεσίες.

Καλούμε τους συναδέλφους μας στα super market να υψώσουν ανάστημα και γροθιά για να υπερασπιστούν τη ζωή τους, τη ζωή των οικογενειών τους. Να βάλουν μπροστά τα ζητήματα προστασίας, της υγείας τους, των δικαιωμάτων τους.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio