Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Κω|Και τα δικά μας στόματα έχουν φωνή!

Κάτω από την προτροπή να μην λείψει τίποτα σε κανένα λαϊκό νοικοκυριό, οι εργαζόμενοι του κλάδου δουλεύουν κάτω από εξαιρετικές πιέσεις και με κίνδυνο της προσωπικής τους ζωής, αφού τα μέτρα προστασίας είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ελλιπή, την ίδια ώρα που τα κέρδη του κλάδου την περίοδο της καραντίνας έχουν αυξηθεί κατά 30%!

Είναι προκλητικό οι επιστημονικές οδηγίες να διαστρεβλώνονται από την εκάστοτε επιχείρηση για να μην μπει εμπόδιο στην κερδοφορία τους! Κανένας εργοδότης δεν έχει δικαίωμα να αποφασίζει “ποιά μέτρα είναι απαραίτητα και ποια όχι”, να αποφασίζει ποιος είναι σε ευπαθή ομάδα και ποιος όχι, να αυξομειώνει κατά το συμφέρον του τις μέρες καραντίνας ή των ειδικών αδειών, θέτοντας τις ζωές μας σε κίνδυνο.

Κανένας συνάδελφος στις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου δεν πρέπει να μένει απροστάτευτος μπροστά στην πανδημία. Οι ζωές των εργαζομένων δεν είναι νούμερα σε ένα παρουσιολόγιο. Εδώ και τώρα πρέπει συλλογικά να απαιτήσουμε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας!

Και τα δικά μας στόματα έχουν φωνή! Κανείς συνάδελφος να μην νιώθει μόνος του! Άμεσα ερχόμαστε σε επαφή με το σωματείο μας

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio