Σωματειο Lidl ΒΙΠΕ Πατρων||Για 15 Απρίλη

Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και αποφασίζουμε τη συμμετοχή του σωματείου μας, στη μέρα παρέμβασης και δράσης, ενημέρωσης και διεκδίκησης στους εργασιακούς χώρους των αλυσίδων super market, την Τετάρτη 15 Απρίλη. Οι εργαζόμενοι στα super market γνωρίζουν ότι βρέθηκαν στις πρώτες γραμμές αυτής της πανδημίας. Το αναγνωρίζουν όλοι, φαίνεται και από τις καμπάνιες και από τα δημόσια “ευχαριστώ” των επιχειρήσεων, των καναλιών, των κυβερνήσεων.

Φτάνει αυτό; Φτάνει να λέμε ότι είναι ήρωες; Πίσω από τη βιτρίνα, τα μεγάλα λόγια και τις κολακείες κρύβεται εκμετάλλευση, υποκρισία, ψέματα. Θα απαντήσουμε με τα λόγια μιας συναδέλφου από την Ιταλία.

Κάποιοι λένε ότι “είμαστε ήρωες”, αναφέρει. “Δεν το νομίζω, κάνουμε τις δουλειές μας. Δεν θέλω να είμαι ήρωας. Απλά να σεβαστούν τη ζωή μου”.

Καλούμε τους συναδέλφους μας στα super market να έρθουν σε επαφή με το σωματείο τους. Να υψώσουν ανάστημα και γροθιά για να υπερασπιστούν τη ζωή τους, τη ζωή των οικογενειών τους. Να βάλουν μπροστά τα ζητήματα προστασίας, της υγείας τους, των δικαιωμάτων τους

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio